9 savjeta koji vam mogu pomoći da izgledate mršavo, izbjegavajte ove greške prilikom odabira odjeće

Moda i ljepota
9 savjeta koji vam mogu pomoći da izgledate mršavo, izbjegavajte ove  greške prilikom odabira odjeće
.

Da biste izgubili kilograme, ne morate biti na strogoj dijeti. Ponekad je potrebno samo nekoliko urednih trikova i izbjegavati vrlo popularne greške prilikom odabira vaše odjeće.

Pokazat ćemo vam situacije u kojima odjeća može pomoći da izgubite više kilograma i postati vitkiji sa samo nekoliko brzih poteza.

1. Ne odjevajte širokoj odjeću.

o

Iz nekog razloga, mnoge djevojke misle da će široka odjeća sakriti više kilograma koje imaju. Ali ovo je sasvim netočna točka gledišta: vunena odjeća samo čini siluetu veću. Zato biste trebali nositi kratku jaknu umjesto dugog trokuta.

I nemojte se bojati svijetlih boja: najvažnije je odrediti koje kombinacije boja odgovaraju vašem izgledu najbolje.

2. Odaberite izgled crno-bijele boje.

o1

Jednobojni odjevni predmeti mogu vas učiniti mršavijim. Na primjer, ove maslinaste uniforme. Na taj način, oblik "izravnava" i nije preopterećen dodatnim detaljima.

3. Odaberite pravu tkaninu i krojenje.

o2

Skupa odjeća od tankih, čvrstih tkanina samo će istaknuti nedostatke vašeg tijela.

Slika na lijevoj strani prikazuje strašan izbor tkanina, nepogrešiv uzorak i slab krojenje. Desna slika pokazuje puno bolji izbor tkanina, tisak je svjetliji i zanimljiviji, a V-vrat je povoljan. Usput, na obje haljine postoji pojas, ali oni rade samo na odjeću koja je dobro napravljena.

4. Budite oprezni s kontrastima.

o3

Slika s lijeve strane kombinira nekoliko grešaka. Prvo, jer postoji toliko kontrast između gornjeg i donjeg dijela, oblika su vrsta podijeljena na dva, što ih čini masivnima. Drugo, takav džemper neće učiniti da izgledate elegantnije ili vitko, piše Bright Side.

Izaberite odjeću tako da vrh i dno su tamni ili svijetli i ne izlažite se kontrastnim bojama. Ako želite dodati svijetlo mjesto, na elegantan način, na primjer, možete dodati donji sloj crno-bijele boje pomoću svijetlih hlača i majice koja izgleda mnogo bolje s tamnom jaknom. Nemojte ga pritisnuti.

5. Nemojte se bojati pruga.

o4

Čista vertikalna traka automatski baca nekoliko dodatnih kilograma. Općenito, sve okomite linije na odjeći čine vizualno sitnijim oblikom, čak i niz gumba će napraviti trik. Ali nemojte zaboraviti ravno leđa i siguran hod - ti potezi nikada ne mogu nauditi.

6. Prestanite nositi neobične dodatke.

o5

Na lijevoj slici, kombinacija "tamne majice - svijetle hlače" ponovno dijeli oblik u dva dijela. A ogromna torba sa smiješnim prugama čini sliku čak i teţom.

Dodajte svijetle vrhove, riješite se vrećice i slika se dramatično mijenja.

7. Budite oprezni s natpisima.

o6

Pazite na ispise. Nemojte odabrati odjeću s ogromnim neurednim otiscima. A ovaj stil "pidžame" neće odgovarati svakoj djevojci.

8. Koristite naglaske za izravnavanje tijela.

o7

Učinite sve što možete kako biste izravnali siluetu - koristite okomite pruge (kao na ovim hlačama) i druga pribora (duge naušnice).

Također, nemojte skrivati ​​noge ispod neformiranog pletenog hlače. Dobro prilagođen vrh je savršen izbor.

9. Dodatni slojevimi su su poželjni.

o8

U ovom primjeru pokazat ćemo kako napraviti savršenu odjeću. Jednobojna plava haljina s plisiranom suknjom vrlo dobro poravnava oblik, ali odijelo izgleda još skladnije s jaknom.

Usput, nemojte zaboraviti okrenuti rukave: uvijek će vam izgledati malo pomalo bezbrižno i pomoći će vam da izgubite nekoliko kilograma.

I još nekoliko savjeta
Odaberite odgovarajuću odjeću: kao što smo već rekli, široka odjeća učinit će vas još većom, a uska odjeća će istaknuti vaše problematične dijelove.
Pokušajte nositi odjeću od V-vrata, također ima "čarobnu" osobinu koja vam čini da izgledate mršavo.
Izaberite jednostavan krojenje bez dodatnih detalja i ne nosite sjajne tkanine.
Budite oprezni s nakitom: naušnice i ogrlice koje su prevelike mogu uništiti vašu sliku.
Stilista Latypova Elmira posebno za Bright Side

Novi.ba

Ne propustite