PREKO INTERNETA NARUČIO NAOČALE I PANTALONE: Kad vidite šta mu je došlo, neće vam biti dobro! (FOTO)

Zanimljivosti
PREKO INTERNETA NARUČIO NAOČALE I PANTALONE: Kad vidite šta mu je došlo, neće vam biti dobro! (FOTO)
.

Dok jedni nemaju problema sa 'online' kupovinom, drugi se razočaraju pa svoje iskustvo objave na Internetu.

Usudite li se kliknuti, kupiti i čekati da vam stigne porudžbina, bez da ste to prethodno vidjeli, dodirnuli. Međutim, to može da bude mačka u vreći. Možda vam se desilo da umjesto vaše porudžbine stigne nešto sasvim drugo?

urnebes

Na primjer dođe majica, u drugoj veličini, druog materijala, na kraju krajeva daleko od toga što ste vi htjeli.screen-shot-2018-04-13-at-16-00-17

Isti slučaj se dogodio i britanskom TV i radio voditelju Dilanu Evansu. On je odlučio da se počasti novim pantalonama i naočarama za sunce, ali mu je stiglo nešto vrlo zanimljivo!

screen-shot-2018-04-13-at-16-00-17

Nakon što se slikao u haljini koja mu je stigla i objavio sliku na Tviteru, komentari ne prestaju da pristižu. Ljudi su se silno nasmejali njegovoj dogodovštini, a jedna devjojka mu je u šali poručila:

    ,,Prilično sam sigurna da su ti poslali pravu narudžbinu jer haljina izgleda odlično!"

man-gets-wrong-order-dress-759

U nastavku još primjera razočarenja u 'online shoping'

To je sve češće način na koji kupujemo stvari i mora se priznati da nam uštedi mnogo vremena. Međutim, da li uvijek dobijemo ono što smo vidjeli na slici?

Oni će nam sigurno poslužiti za nauk: kupujte kod pouzdanog prodavca. Oni su toliko bili šokirani, da su morali da slikaju svoje stvari i podijele ih sa ljudima.

Ovo su najveći biseri:

online-dress-reddit-622x584

online-reddit-622x622

haljinaonline-mask-622x603

Ne propustite