DŽABA VAM SKUP TELEFON AKO OVO NE ZNATE: Sjajni trikovi za vaš pametni telefon zbog kojih će vam svi u društvu pozavidjeti

Tech
DŽABA VAM SKUP TELEFON AKO OVO NE ZNATE: Sjajni trikovi za vaš pametni telefon zbog kojih će vam svi u društvu pozavidjeti
.

U nastavku pogledajte super zanimljive trikovi za vaš pametni telefon koji će vam sigurno dobro doći:

1. Pretvaranje telefona u uređaj za prisluškivanje

1

Možete sa lakoćom špijunirati ili koristiti telefon kao monitor za bebe i djecu. Sve što treba da uradite je omogućite automatsko javljanje na svom telefonu, isključite ton, postavite ga na željeno mjesto i pozovete sa bilo kog drugog mjesta. Telefon će odgovoriti automatski i vi ćete moći da čujete sve šta se dešava kraj telefona.

2. Zaključavanje pomoću lica

2

Androidi su vrlo pametni i pomažu vam da koristite telefon sa širokim sprektrom mogućnosti. Postoji mnogo načina za zaključavanje i otključavanje telefona među kojima je najbjezbednija sa prepoznavanjem lica. Izaberite ovu opciju i osigurajte se.

3. Napravite lampu

3

Ako ostanete bez svjetla ili ste negdje napolju u mraku, ovaj trik vam moće dosta pomoći. Samo napunite flašu vodom i postavite preko vrha telefona (gde je uključeno svetlo) i dobićete pravu lampu koja će svjetliti bolje i jače od samog telefona.

4. Produžavanje života vašeg telefona

4

Normalna je pojava da se u ulaz za punjač nakupi prašina koja često dovodi do kvara telefona. kako biste ovo izbjegli, čistite redovno telefon. Iskoristite iglu ili čačkalicu kako biste očistili sitne dijelove koje nikada ne biste dohvatili. 

5. Nemojte kasniti

5

Da li se teško budite? Da li i vi ignorišete alarm ujutru i želite da odspavate još 5 minuta? Postavite telefon u praznu čašu i na ovaj način će proizvesti glasniji zvuk i biće vam komplikovanije da dođete do njega i isključite alarm.

6. Pravljenje holograma

6

Budite kreativni i napravite magične holograme sa samo par koraka. Isjecite četiri strane plastične futrole za diskove, zalijepite ih i postavite na sredinu ekrana. Sjajno, zar ne?

7. Zaključavanje telefona

7

Dešava se da se pametni telefon izgubi ili bude ukraden, zbog čega se javlja opasnost da se otkriju vaši podaci na njemu. U tom slučaju, potreban vam je IMEI broj vašeg telefona, pa se potrudite da sačuvate ovu informaciju.

8. Pretvaranje telefona u mikroskop

8

Ko kaže da vam je potreban drugi uređaj kako biste posmatrali sitne stvari golim okom? Pretvorite svoj telefon u mikroskop - uz pomoć specijanih sočiva za uvećanje slike!

9. Podvodno slikanje

9

Nema svako vodootporni telefon, a većini nije ni potreban. Evo kako da učinite da bilo koji telefon možete da iskoristite pod vodom - samo ga uvijte u prividnu foliju i spremni ste!

10. Navigacija

10

Da li planirate da idete na dugo putovanje na kojem će vam trebati GPS navigacija? Ne trošite bateriju oslanjajući se na GPS na telefonu. Umjesto toga isključite sve aplikacije za praćenje i slikajte sve direkcije gdje treba da idete.

 

Ne propustite