3 najuzbudljivije stvari koje će se svakom horoskopskom znaku desiti u ovoj godini! Bojite li se da ih pročitate?

Horoskop
3 najuzbudljivije stvari koje će se svakom horoskopskom znaku desiti u ovoj godini! Bojite li se da ih pročitate?
.

Nova godina nam je sve bliža i sa sobom nam donosi mnogo toga dobrog

Kada počinje nova godina i ispraćamo staru, svi se zapitamo šta nas očekuje i želimo da zaboravimo sve loše što se desilo i poželimo da nam se u narednoj godini zvijezde smiješe.

Greška koju svi pravimo sa novogodišnjom jelkom može da bude veoma opasna, pa čak i smrtonosna

Prenosimo vam par uzbudljivih događaja koji očekuju svaki od znakova Zodijaka. Bilo da se radi o polju ljubavi, posla, finansija i sreće, ono što su nas poznavaoci zvjezdanih prilika naučili je – očekujte neočekivano.

 

Ovan

Budući da su najveći filozofi i učitelji Zodijaka, Jupiter u Škorpiji donosi im dublje razumijevanje i shvatanje njihove intimne povezanosti i razmjene ove godine. Oni će se odlučiti za neke nove veze i učvrstiće već postojeću konekciju. Očekuje ih slava, karijera i sudbina do 2020. godine. Sa Jupiterom i Marsom u kući intimnosti pucaćete od seksualne energije, ali pazite sa kim je razmijenjujete. Takođe, budite oprezni sa novim ljudima koje upoznajete i koliko se vezujete za njih jer ćete možda imati neke posljedice.

 

Bik

Spremite se za aktivnija dešavanja na polju ljubavi. Slobodni bikovi pronaći će partnera ove godine. Promijenićete način na koji gledate sebe i bićete spremni na rizike. Ova godina vam je bila jako teška, ali vas je nagnala na neke promene. Možda ste promijenili veze ili neki posao, ali šta god da vas je izazivalo vi ste pobedili. Ove godine se opustite i ubirite plodove ranijeg truda.

 

Blizanci

Ovo je godina za preispitivanja u karijeri. Ovaj tranzit će vam donijeti promjenu u vašim svakodnevnim obavezama. Šta je to što vas čini srećnima? Kako to ostvariti? Usporite malo i razmislite kako želite da vaš život izgleda i počnite da radite na tome u 2018. Ona vam donosi dublje ljubavne veze za razliku od ove godine koja vam je bila jako loša. Ove promjene u vezama odraziće se na sve vaše veze i prijateljske i ljubavne. Budite svjesni svog vremena i ne obavezujte se na više strana istovremeno.

 

Rak

U 2018. dolazi do izražaja vaša kreativnost, a Jupiter vam daje strast i kreativnost. Recite zbogom vašoj kućici u koju se krijete i izađite na scenu! Dobićete dosta na samopouzdanju, a sva pažnja biće usmerena na vas. Prethodnih par godina učili ste kako da budete u vezi i sada je pravo vrijeme da sve naučeno primijenite. Ovo je vrijeme za usamljene Rakove da pronađu ljubav. Očekuje vas i promjena na poslovnom polju bilo da je u pitanju novi posao, unapređenje ili povišica.

Lav

Vratićete se svojim korenima ne biste li zaliječili svoje rane. Šta je to što vam stvara osjećaj da ste kod kuće, da vam je ugodno? Bilo da je par pufnastih čarapa ili čaj pred spavanje – ugodite sebi. Posvetite se zdravijem životu jer vam je sada to najpotrebnije. Fokusirajte se i na ljubav i emocije, kao i na vezama sa drugim ljudima. Razmislite šta još možete da uradite ne biste li ojačali vaš odnos.

Djevica

Vrijeme je za komunikaciju i sada ćete naučiti moć riječi i njihov uticaj. Ako želite da se posvetite učenju nekog novog jezika, zvijezde vam daju njihovu podršku. Konačno se osjećate dobro u vašoj koži i želite da to svi vide. Ljubav predstavlja najbitniju stvar u vašem životu ove godine i provešćete mnogo vremena razmišljajući o njoj.

Vaga

Vaš račun u banci biće podebljan ove godine i to dobro. Bilo da je riječ o novom poslu ili unapređenju, novac stiže. Morate da odolite preteranom trošenju iako je iskušenje veliko. Možda ćete biti spremni da se skrasite u jednoj romantičnoj vezi. Počećete da tražite nekoga da mu se obavežete, a možda i da zasnujete porodicu. Želite stabilnost i 2018. vam to i donosi. Bilo je jako naporno na vašem ljubavnom putu, ali uz pomoć Urana doživjet ćete promjenu u srcu i u tome šta tražite od drugih.

Škorpija

Ovo je vaša godina. Sve što ste htjeli da postignete ove godine vas čeka. Jupiter će vas pratiti tokom narednih 13 mjeseci i snovi postaju java. Nemojte proćerdati ovu energiju, a iako vam se stvari mogu činiti teškim zvijezde su na vašoj strani. U ljubavi se spremite na eksperimentisanje, upoznajte nove ljude i zabavite se.

Strijelac

Biće aktivni u društvenom životu kao i uvijek. Zavirite malo dublje u vašu dušu i postavite sebi pitanja. Šta želite u budućnosti? Kojim putem u karijeri želite da idete? Da li ste spremni da se nekome obavežete? Možda ipak jeste i pronalazite nove načine da se emotivno otvorite i prepustite. Ovo je idealno vrijeme da preispitate koliko vrijedite. Finansijski ćete steći neku sigurnost i postati mudriji kada je u pitanju novac.

Jarac

Vi ste najveći radoholičar Zodijaka, ali sada je vrijeme da se posvetite onome što najviše volite. U januaru će vas pomračenje mjeseca u vašoj kući seksa pogurati da malo poradite na intimnosti. Fizički aspekt intimnosti pretrpeće neke promjene. Do 2020. godine Saturn će uzdrmati vaše temelje i naučiti vas zrelosti i karakteru, piše Bustle. Ove lekcije o otvaranju biće ključ za duže romantične veze.

Vodolija

Ova godina tiče se preispitivanja veze i tome da li ste spremni na sljedeći korak. Ova energija biće usmjerena na veze koje su nerazjašnjene. Posao će da cvjeta, a spremite se na promjene na bolje. Ako se plašite da nastavite dalje, samo stegnite zube i izborite se sa time. Poslednje tri godine naučile su vas mnogo toga o prijateljstvu i shvatili ste ko su vam pravi prijatelji.

Ribe

Vrijeme je za neke poztitivne veze. Možete se malo smiriti kada je u pitanju jurnjava za karijerom i posvetiti se bliskim vezama. Vaš ljubavni život se takođe poboljšava, a vi ćete biti otvoreniji za ljubav. Možemo slobodno da vam kažemo da vas očekuje na tone ispunjenih obećanja i pozitivnosti. Zvijezde će vas stvarno voljeti sljedeće godine.

(telegraf.rs)

Ne propustite