DANAS SNAŽNA PROMJENA VREMENA: Spremite se, jer za nekoliko sati stiže VELIKI PREOKRET!

Aktuelno
DANAS SNAŽNA PROMJENA VREMENA: Spremite se, jer za nekoliko sati stiže VELIKI PREOKRET!
.

Jutros je u Bosni bilo pretežno oblačno vrijeme sa kišom u zapadnim područjima, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno.

Temperature zraka u 08 sati: Bjelašnica 3 stepena, Kupres 8, Bugojno, Livno i Zenica 10, Jajce, Sarajevo i Sokolac 11, Grude, Široki Brijeg i Stolac 12, Bihać i Trebinje 13, Bijeljina, Gradačac, Mostar, Sanski Most, i Srebrenica 14, Banja Luka, Brčko, Doboj, Neum, Prijedor, Tuzla i Zvornik 15 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 946 milibara, za 4 milibara je viši od normalnog i sporo raste.

snijeg-kisa

Danas u Hercegovini umjereno oblačno vrijeme, a u Bosni pretežno oblačno. Prije podne slabija kiša se očekuje u Krajini i sjevernim područjima Bosne. U drugoj polovini dana kiša i pljuskovi se očekuju i u većem dijelu zemlje. Jači pljuskovi u Bosni. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 16 i 22, na jugu zemlje do 24 stepena.

kisa-prozor-2

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima sa kišom. Najviša dnevna temperatura zraka oko 19 stepeni.

Ne propustite