SPAVALA JE SA TEMPIRANOM BOMBOM: Oglasila se Natašina kolegica i iznijela DETALJE koji lede KRV U ŽILAMA

Show
SPAVALA JE SA TEMPIRANOM BOMBOM: Oglasila se Natašina kolegica i iznijela DETALJE koji lede KRV U ŽILAMA
.

Mediji ne prestaju pisati o skandalu koji se dogodio ovaj vikend, kada je IT stručnjak Luka Lazukić pretukao suprugu, poznatu srbijansku pjevačicu Natašu Bekvalac. 

0i5k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwlrjn01eqv8vogzlnzuzn2zknwniogu4owe5zdm2zdi1ytizogqxmtguanblz5gtas0c5acbotab

Mnoge javne ličnosti iz Srbije podržali su kolegicu i osudile nasilje nad ženama.

maja

Pjevačica Maja Nikolić Nataši je uputila poruku koja ledi krv u žilama: 

 - Velika podrška Nataši! Stop nasilju! Draga moja, zahvali se Gospodu što ti je taj dotični "otac" pokazao svoje pravo lice na vrijeme i što ti je učinio uslugu, jer bi se ovo desilo prije ili kasnije.. Glavu gore i idemo dalje! Moj savjet: Oprosti, ali nikada nemoj da zaboraviš! I ne vraćaj se nikako na staro, jer vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Sve smo mi imale ovakvo slično iskustvo i nije sramota dostojanstveno ispratiti nekoga ko je bio samo blijeda sjenka pored tebe... I da, on jeste otac, i treba uvijek imati srca za opraštaj, ali ni korak dalje! Hvala Gospodu da si ostala živa jer si spavala i živjela sa tempiranom bombom. Želim ti brz oporavak na spasenje duše! Velika odgovornost je biti majka i imaš čedo koje ti daje snagu da emotivno preživiš i da se boriš za sigurnost vas tri! Bog će dalje preuzeti brigu o takvim "odgovornim očevima"! Sigurna sam - napisala je Nikolićeva u svojoj Instagram objavi.

 

Ne propustite