"Imam 28 godina i udajem se za matorca od 70, bogat je i već gubi pamćenje"

Kiosk
"Imam 28 godina i udajem se za matorca od 70, bogat je i već gubi pamćenje"
.

"Od rođenja živim skromno. Moja majka teško radi cijelog života, a sva patnja koju je prošla ostavila je dubok trag na njezom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mog oca iz ljubavi, ali nije imala mnogo koristi od njega – više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

Ja sam odlučila da se to meni neće dogoditi. Ne želim preživljavati i propadati. Život je previše kratak da ne bih pokušala da iskoristim sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se u 70-godišnjem muškarcu iz Istre. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže kako, ponovno se osjeća kao mladim, a odgovara mu naš seksualni odnos. U posljednje vrijeme sam više kod njega nego kod kuće.
Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao potrošiti ni da se rodi još jednom. Uz to je naslijedio nekoliko luksuznih kuća širom Hrvatske jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao želim li se udati za njega. Najprije sam malo oklijevala jer, i ovako mi nije loše – kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane…

Ipak, pristala sam jer sam vidjela kako sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar dio) bude moje, da napokon živim kako sam maštala cijelog života. Njegov sin i kćerka su „poludkeli“ kada im je rekao za vjenčanje. 

Pokušavaju sve to da zaustave.  

Zbog svega toga smo odlučili da na vjenčanju budemo samo mi i kumovi. Pristala sam da da uzmem njegovo prezime jer ću tako biti još sigurnija da će se on dobro pobrinuti za mene i moju budućnost. Nadam se kako će to biti uskoro. Ne bih voljela da poživi previše jer želim da uživam dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena.

Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo njima se nije ukazala ovako dobra prilika kao meni."

15 impresivnih slika o tome kako zima izgleda širom svijeta

1
Rochester, snijeg u Njujorku može vas sigurno štititi.

2

Ovdje je baš zima

3

Magične zimske noći u Londonu

4
Hej, bar brisači nisu zamrznuti u Hull, Engleska.

5


Prednja vrata moje sestre na ostrvu Plum.

6

Velika količina snijega

7


Malo je snijeg u Bostonu.

8

Kada ste u Bostonu: izvadite iz prozora.

9

 
Japan je i dalje kul.

10

Ovaj kanadski voz mora biti na strogoj dijeti.

11


To nije bok, to je odbojnik na putu.

12

Osjećam da pokušavaju pobjeći zimi u Australiju.

13


Veliki zid Kine ima najduži snijeg.

14


Kako proslavljamo zimu u Južnoj Kaliforniji.

15


Kao da imaju zimu i ljeto u isto vrijeme!

16

Ne propustite