Djevojka je uspjela skinuti 34 kilograma za devet mjeseci, jela je samo OVO i uštedjela brdo love - Evo kako

Praktična žena
Djevojka je uspjela skinuti 34 kilograma za devet mjeseci, jela je samo OVO i uštedjela brdo love - Evo kako
.

Jednoj Australki je pošlo za rukom da nakon poroda u rekordnom roku smršavi 34 kilograma. Sascha Farley ne samo da je izgubila sve kilograme koje je nakupila u trudnoći, nego je i prehranom uštedjela brdo love, točnije gotovo 500 kuna tjedno. Ipak, nije gladovala nego se organizirala da ona i ukućani svaki dan imaju zdrave obroke.

Sacha svoj dnevnik mršavljenja vodi na Instagramu, a zahvaljujući super trikovima i efikasnom gubljenju kilograma dospjela je u tamošnje medije. Njezine navike inspirirale su brojne mame koje žele smršaviti i jesti zdravo, a ipak stići obaviti sve obaveze oko bebe.


Zgodna Australka ima nekoliko trikova koji joj štede novac i vrijeme - kuha jednom tjedno i hranu zamrzava.

"Sve isplaniram petkom i odlučim što ćemo jesti svaki dan sljedećeg tjedna. Subotom kupim sve namirnice, a nedjeljom kuham", kaže Sacha kojoj polazi za rukom skuhati sve obroke za svaki dan u tjednu cijeloj obitelji za otprilike 500 ili 600 kuna.

"Jako je važno u kupovinu ići samo jednom tjedno, jer ćete tako uštedjeti novac. Isplanirajte svoje obroke za sedam dana, a subotom idite u kupovinu", kaže Sacha koja više ne gubi vrijeme na planiranje zdravih obroka tijekom tjedna nego se može posvetiti djeci, poslu i suprugu.

Nedjeljom joj, kaže, treba oko dva sata da pripremi sva jela i zamrzne ih. Voli pratiti akcije u supermarketima i tako izabrati što jeftinije, a što zdravije namirnice.

 

Ne propustite