I KAMEN BI ZAPLAKAO: 'Ovo je moja kćerka, a evo što je prava magija'

Zanimljivosti
I KAMEN BI ZAPLAKAO: 'Ovo je moja kćerka, a evo što je prava magija'
.

Poslije takvog impresivnog trika, žiriju showa Britain's Got Talent nije preostalo drugo nego da mađioničaru Marcu Spelmannu dodijele zlatni gumb i direktni prolazak dalje u showu...

Marc Spelmann zadivio je svijet nastupom u showu Britain's Got Talent. Ovaj mađioničar se na pozornici pojavio pun samopouzdanja, žiriju je podijelio flomaster, knjigu, Rubikovu kocku, bojice i karte te im zadao zadatke, a nakon toga se vratio na pozornicu i pokazao kako izgleda - 'prava magija'. 

Na videozidu počeo je video koji je otkrio da Marcova žena boluje od raka nakon što je uspjela zatrudnjeti poslije pet godina neuspješne umjetne oplodnje. Njihova kćerkica Isabella preživjela je kemoterapije kroz koje joj je majka prolazila te se rodila kao zdrava djevojčica.

  Dok su se na zidu vrtjele snimke malene Isabelle, publika i članovi žirija su plakali i oduševljeno gledali što se događa pred njima. Video koji je Marc prikazao snimio je prije dvije godine, a Isabella je u njemu uspjela pogoditi sve ono što je i žiri izabrao ili dobio iz stvari koje im je Marc podijelio na početku nastupa. 

Malo je reći da su svi, u žiriju, ali i u publici, ostali zatečeni. Nakon takvog impresivnog trika, nije preostalo drugo nego da Marcu dodijele zlatni gumb i direktni prolazak dalje u showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ne propustite