LJEKARI SU MU DAVALI JOŠ GODINU ŽIVOTA: Ali on je pobijedio smrtonosni RAK BEZ LIJEKOVA, a njegova majka misli da zna razlog!

Zanimljivosti
LJEKARI SU MU DAVALI JOŠ GODINU ŽIVOTA: Ali on je pobijedio smrtonosni RAK BEZ LIJEKOVA, a njegova majka misli da zna razlog!
.

Ljekari kažu da je Džulijan Malankovska slučaj koji se dešava jednoj u 7 milijardi osoba...
 

Osmogodišnji dječak potpuno je šokirao doktore tako što je počeo da pobjeđuje terminalni kancer - bez ikakvog liječenja.

Džulijanova porodica kaže da su napokon dobili novu nadu nakon što su "prihvatili da je na putu bez povratka" nakon bezuspješnog tretmana.

Ovaj hrabar dječak pati od akutne limfoblastne leukemije od 2011. godine. U pitanju je vrsta raka u bijelim krvnim zrncima koja uništava tijelo.

Džulijan je uspio da pobijedi smrtonosnu bolest tri puta nakon nekoliko serija tretmana hemoterapije i transplantacije koštane srži.

Ali rak se 2017. godine vratio četvrti put i potpuno smoždio Džulijana i njegovu porodicu nakon što su im ljekari rekli da neće dočekati narednu godinu.

Pritom, nije mogao da bude podvrgnut novoj rundi tretmana jer su doktori utvrdili cda za njega više ne postoji nijedna medicinska opcija koja bi mu pomogla.

Međutim, krvni rezultati su počeli da se popravljaju, tako da su doktori odlučili da izvrše presađivanje koštane srži kako bi vidjeli da li će mu to pomoći.

Testovi su pokazali da se stanje poboljšava, a lekari su roditeljima rekli da je nivo raka u koštanoj srži gotovo prepolovljen.

Po njima, ovo je bio slučaj koji se dešava jednom u sedam milijardi.

Oni sada tvrde da se Džulijanova bolest transformisala u akutnu mijeloidnu leukemiju - oblik raka koji može da se liječi.

Njegova majka ubijeđena je da su alkalna voda i svježi sokovi koje mu je davala pomogli, a ljekari sve pripisuju čudu tijela jer je u pitanju nešto što su vidjeli po prvi put.

(Novi.ba/telegraf.rs)

Ne propustite