PROVJERENA METODA: Nerviraju vas BRADAVICE, evo kako da ih uklonite JEDNOSTAVNO!

Praktična žena
PROVJERENA METODA: Nerviraju vas BRADAVICE, evo kako da ih uklonite JEDNOSTAVNO!
.

Bradavice su izrasline na koži uzrokovane virusom HPV (Human Papilloma Virus), kojih ima preko 100 vrsta. Većina njih rezultira benignim izraslinama, dok kod nekih vrsta stvar može da se zakomplikuje

Dakle, obične bradavice lako se mogu ukloniti, vjerovali ili ne, običnom izolir-trakom. Ovo je provjerena metoda, ali treba da znate da neće upaliti preko noći.

bradavice

Budući da su virusno oboljenje, bradavice se mogu širiti na druge dijelove tijela ili ćak preći na nekog drugog. Zato nije loša ideja izolovati ih, a koje sredstvo za to može bolje da posluži od izolir-trake.

Sve je prilično jednostavno, samo treba biti uporan. Zalepite parče izolir-trake preko bradavice i držite tako šest dana. Naravno, mijenjajte izolir traku po potrebi, ali nemojte ostavljati bradavicu “da diše”. Poslije šest dana natopite bradavicu običnom vodom desetak minuta i istrljajte kamenom za pete.

Cijeli proces ponovite dok bradavica potpuno ne nestane, a u zavisnosti od veličine to može da potraje i dva mjeseca.

U jednom istraživanju se izolir-traka pokazala bolje od krioterapije. Naučnici su upoređivali uspešnost skidanja bradavica i izolir-traka se pokazala uspješnom u 85 odsto slučajeva, a krioterapija samo u 60 odsto slučajeva.

 

Ne propustite