Žena pala s prozora dok je pušila cigaretu, njen suprug je pokušao da je zadrži, ali nije uspio

Region
Žena pala s prozora dok je pušila cigaretu, njen suprug je pokušao da je zadrži, ali nije uspio
.

Žena iz Niša stara 44 godine pravim čudom je prošla bez ozbiljnijih povreda nakon što je ispala kroz prozor stambene zgrade u kojoj živi na Bulevaru Zorana Đinđića. Ozbiljnijih posljedica nije bilo jer je sticajem srećnih okolnosti pala na krov susjedne kuće.

Kako smo saznali, žena je u petak oko 23.40 pušila kraj prozora kada se slučajno omakla i pala sa oko četiri metra visine, jer se njen stan nalazi na prvom spratu.

 

- Uspjela je da se uhvati za prozor, njen suprug je priskočio i pokušao da je zadrži, ali nije uspio da spriječi pad. Pozvao je Hitnu pomoć, koja je odmah stigla, ali nije mogla da joj priđe jer je kapija bila zaključana, pa su alarmirani i vatrogasci. Spasioci su razvalili katanac na zaštitnoj ogradi lokala koji se nalazi u međuspratu zgrade i omogućili medicinskoj ekipi da zbrine ženu - navodi izvor Kurira.

 

Nišlijka je nakon pada bila u svijesnom stanju i nije imala vidljive povrede. Međutim, zbog dijagnostike je prevezena u Urgentni centar. Policija je u toku večeri obavila uviđaj, kojim je ustanovljeno da je riječ o nesrećnom slučaju.

Ne propustite