NAPITAK OD TRI SASTOJKA SKIDA MASNE NASLAGE KAO OD ŠALE: Ubacuje dijetu u petu brzinu!

Praktična žena
NAPITAK OD TRI SASTOJKA SKIDA MASNE NASLAGE KAO OD ŠALE: Ubacuje dijetu u petu brzinu!
.

Ako imate višak od svega nekoliko kilograma, ponekad ni najstrože dijete ne mogu da vam pomognu da ga se riješite. Možda jer vam je metabolizam spor, možda jer niste dovoljno dosljedni ili fizički aktivni, ali jedno je sigurno - vašem tijelu treba dodatni podsticaj.


Uspjeh zavisi ponajviše od svakog pojedinca tj. od njegovog metabolizma, fizičke aktivnosti ali i od discipline u sprovođenju dijete.

Tada je najbolje da u ishranu uključite i prirodne napitke koji pomažu u smanjenju tjelesne težine, a pritom imaju i dodatni bonus - zaduženi su za detoksikaciju organizma. Jedan od najboljih je onaj koji podrazumijeva kombinaciju limuna i đumbira, a ova super efikasna mješavina otklanja i nadutost, te pomaže u regulaciji probave.
stomak-mrsanje-salo

Sastojci:

-300 ml vode sobne temperature

-iscijeđeni sok pola limuna

-1cm korijena đumbira

dumbir

Priprema:

Iscijeđeni limun i sitno izrendani đumbir dodajte u čašu mlake vode. Napitak ostaviti da odstoji nekoliko minuta, a potom ga ispijte. Najbolje je da ovaj napitak konzumirate ujutru, pola sata prije doručka i na prazan želudac.

dijeta

Ukoliko ste korigovali ishranu uz smesu limuna i đumbira prvi pomak ćete vidjeti već nakon sedam dana, a najjače efekte daje u predjelu stomaka, koji će postati vidno ravniji.

Ne propustite