UKLONITE NEGATIVNU ENERGIJU IZ KUĆE: Odmah se riješte OVOGA i rezultat je zagarantovan!

Praktična žena
UKLONITE NEGATIVNU ENERGIJU IZ KUĆE: Odmah se riješte OVOGA i rezultat je zagarantovan!
.

Mnoštvo neotvorene pošte, vrata koja se teško zatvaraju ili obuća kroz koju se teško probijate pri izlasku iz doma samo su neki od elemenata koji, prema riječima stručnjakinje za feng shui, utječu na raspoloženje i stvaranje negativne energije

Holistička iscjeliteljica i stručnjakinja za feng shui Heather Askinosie otkriva kako ćete ulaz u dom učiniti sretnom i zdravom prostorijom koja, umjesto svakodnevna sputavanja, rezultira stvaranjem dobre energije.

1975
Eliminirajte nered

Prema riječima stručnjakinje, ulaz u životni prostor utječe na cjelokupnu atmosferu doma. Ako vas na samom ulazu dočeka nered, vaš um će preuzeti tu negativnu energiju dok čist i organiziran ulaz osigurava mirnoću uma i stvara opuštajući efekt.

Kako biste smanjili nered i pretrpanost stvarima, razmislite o solidnim organizacijskim sustavima, namještaju i dekorativnim elementima koji osiguravaju čist i organiziran ulaz u životni prostor.

Suho cvijeće i uvenule biljke

Feng shui tradicija smatra da je držanje suhog cvijeća ili uvenulih biljki nedopustivo jer simboliziraju smrt i stagnirajuću energiju u domu. Stručnjakinja također savjetuje da biljke s oštrim rubovima listova zamijenite zaobljenijim jer utječu na stvaranje neprijateljske energije.

Neka vaše cvijeće bude nadomak vrata kako bi pozitivna energija naišla na pojačanje tijekom svoje cirkulacije.

 

Obratite pozornost na osvjetljenje

 

Prema feng shui tradiciji, idealan ulaz u životni prostor trebao bi biti dobro osvijetljen i što je moguće otvoreniji. Pobrinite se da u prostoriji imate dovoljno izvora svjetlosti, kako umjetnog tako i prirodnog. Ako svakodnevno otvorite prozore i pustite da sunčeva svjetlost zasja u prostoru, ona će redovito očistiti prostor od negativne energije.

tri-okrugla-viseca-drvena-ogledala

Položaj ogledala

Kao jednu od najčešćih pogreški prilikom uređenja hodnika, stručnjakinja za feng shui navodi krivo pozicioniranje ogledala. Prema njezinim riječima, ogledalo okrenuto prema vratima odbija chi, vitalnu energiju koja struji tijelom i okolišem, te ju vraća van. Isto vrijedi za stubište pozicionirano u neposrednoj blizini ulaza jer ometa energiju chi koja se ne može lagano kretati životnim prostorom.

Dotrajala ulazna vrata

Ako vaša ulazna vrata ne izgledaju kao nekoć ili se teško zatvaraju i otvaraju, vrijeme je da ih popravite jer na energetskoj razini vjeruje se da problemi s vratima otežavaju uvođenje novih mogućnosti.


Moć kristala

Stručnjakinja za feng shui predlaže postavljanje crnog kristala turmalina u prostoriju kako biste zaštitili energiju vašeg doma prilikom ulaska i izlaska gostiju. Za crni turmalin vjeruje se da čisti, pročišćava i transformira gustu energiju u lakšu vibraciju, uzemljuje duhovnu energiju, čisti i balansira sve čakre te stvara zaštitno polje oko tijela.

Osim navedena kristala, stručnjakinja također predlaže poznati kristal ametist koji će u životnom prostoru djelovati kao 'pročišćivač energije' jer neutralizira bilo koju negativnost i zrači pozitivnu energiju.

 

Ne propustite