DŽEKO I KOLAROV SU GLAVNA TEMA, A NA UTAKMICI IH JE BODRILA OVA LJEPOTICA: U Bosni nema ljepše (FOTO)

Druga strana sporta
DŽEKO I KOLAROV SU GLAVNA TEMA, A NA UTAKMICI IH JE BODRILA OVA LJEPOTICA:  U Bosni nema ljepše (FOTO)
.

Edin Džeko i Aleksandar Kolarov, maestralnim igrom u italijanskom klubu "Roma" u utorak donijeli  su  ubjedljivu pobjedu na "Barselonom": 

Najveća podrška Džeki bila je njegova ljepša polovina Amra Silajdžić i kćerkica Una, koje su ga sa tribina vatreno bodrile. 

 

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ????❤️ #forzaRoma

A post shared by Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) on

Amrina i Edinova ljubav traje do 2012. godine i od tada su definitivno najpopularniji par u Bosni i Hercegovini. Zajedno imaju kćerkicu Unu i sina Danija. 

Amra Silajdžić je najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka, model i glumica. Vrlo mlada udala za srpskog biznismena Vladimira Vićijentijevića, s kojim ima petnaestogodišnju kćerku Sofiju. Živjeli su na relaciji Pariz – Beograd, ali ipak u braku nije bila dugo. Njih dvoje su shvatili da je dobar razvod bolji od lošeg braka i svako je krenuo svojim putem.

Od 2010. godine Amrina karijera je krenula uzlaznom putanjom. Iste godine se pojavila u spotovima za pjesme „Dynamite“ britanskog pjevača Taio Kruza i „No me digas que no“ španskog zavodnika Enrikea Iglesijasa.

Dobila je epizodnu ulogu u seriji „CSI: NY“, pojavila se u seriji "Entourage", sitkomu "Don't trust the B**** in apartment 23"...
Iako se u novinama često mogu vidjeti natpisi  da je Amrina i Džekova veza u krizi, manekenka to demantuje postavljanjem slika na društvenim mrežama na kojima se vidi koliko su sretni. 

 

Ne propustite