ČUVENA BLOGERICA TVRDI DA SE ZBOG OVE SMJESE kilogrami tope neshvatljivom brzinom: Uklanja perut, kosa brže raste i koža je zategnuta

Praktična žena
ČUVENA BLOGERICA TVRDI DA SE ZBOG OVE SMJESE kilogrami tope neshvatljivom brzinom: Uklanja perut, kosa brže raste i koža je zategnuta
.

Ako želite da vaša koža bude bez akni, a kosu da oslobodite peruti i podstaknete njen rast, dovoljna vam je samo jedna domaća mješavina od svega 4 sastojka. 

Blogerica Fara Dukai, jedna od najutjecajnijih na svijetu, tvrdi da je ona preporodila svoju kosu i kožu zahvaljujući “magičnoj” smjesi koju možete i same veoma lako da napravite.

Naime, lijepa crnka otkrila je da je smjesa čiji je glavni sastojak jabukovo sirće zaslužna za to što je njena koža čista i hidrirana, kosa sjajna i duga, kao i za to što je smršala brže nego što je očekivala.

Ovo je njen recept:

*1/2 čaše (zapremine od 250-300 ml) napunjene vodom

*1 kašika jabukovog sirćeta

*1/2 čaše svježe cijeđenog soka od jabuke

*cimeta koliko želite

sirce

Upotreba:

Za kosu:

Dobijenu smesu sipajte u flašicu sa raspršivačem, pa nakon što kosu operete na uobičajen način, isprskajte je ovom smjesom i potom izmasirajte dobro kožu glave. Isperite samo vodom. Ovaj tretman ponavljajte maksimum jednom sedmično. 

Jabukovo sirće sadrži sirćetnu kiselinu koja čisti kožu glave od proizvoda koji svakodnevno nanosite, dok njegovo antimikrobno dejstvo ubija gljivice i bakterije koje izazivaju perut. Takođe – čini da vaša kosa bude sjajnija i daje joj na volumenu, dok jabukov sok i cimet podstiču rast kose.

sirce1

Za kožu i gubitak kilograma:

Trebalo bi da pijete ovu smjesu jednom dnevno, ali obavezno koristite slamčicu, kako vaši zubi ne bi “stradali”.

Ova smjesa “ubija” akne, utiče na blistavu i zdravu kožu, podstiče imuni sistem, reguliše nivo glukoze u krvi, kontroliše povremene napade gladi i sagorijeva masti.

 

Ne propustite