Ima 222 MILIONA EURA i može dobiti sve što poželi: Ali ga ova djevojka VRTI oko malog prsta i PSIHIČKI uništava već godinama!

Druga strana sporta
Ima 222 MILIONA EURA i može dobiti sve što poželi: Ali ga ova djevojka VRTI oko malog prsta i PSIHIČKI uništava već godinama!
.

On je jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice i čovek o čijim se abnormalnim zaradama priča širom sveta - jer on za samo nedelju dana zaradi više od 600.000 eura. Njegovi automobili vrede oko 20 miliona eura, privatni avion 14 miliona, nekretnine tri puta više od toga, i može da ima sve što poželi... Osim žene koju voli. Bar na duge staze.
 

Naime, Nejmar možda jeste najpoželjniji neženja na svijetu i čovjek u čiju se fudbalsku veštinu kune gotovo svaki muškarac, ali uspeh na poslovnom planu, više ne prati onaj na ljubavnom polju. Nakon pet godina veze, mladog Brazilca hladnokrvno je u avgustu prošle godine ostavila 21-godišnja Bruna Markezinje za koju je vjerovao da je žena njegovog života. Raskid je uslijedio nakon što su zajedno otišli na safari u Južnu Afriku, gdje ju je on navodno i zaprosio... I bio odbijen! No, ovde nije kraj ove ljubavne storije...

 

Happy Valentine’s Day ❤️ @brumarquezine love u

A post shared by Nj ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) on

Nakon što je Nejmar mjesecima pokušavao da preboli Brunu, dok je ona nastavila svoj život kao da nikada nije ni bila sa njim, obrisavši sve zajedničke fotografije sa svog profila, došlo je do obrta... Par je u januaru rešio da pokuša ponovo, premda svetski mediji ovu manekenku i glumicu redovno predstavljaju kao "on-off" devojku napadača PSŽ-a, s obzirom na njihov turbulentan odnos.

 

Happy Valentine's Day ❤️

A post shared by Nj ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) on

Prije nekoliko mjeseci blizak Nejmarov prijatelj otkrio je da je fudbaler očajnički želeo da se oženi Brunom i da je imao san da postanu novi "Poš i Beks". Pojavila se i informacija da je najskuplji fudbaler na svijetu zapravo zavisan o lijepoj manekenki, a čak i običnom posmatraču nije teško da donese ovakav zaključak - dovoljno je baciti pogled na njegov Instagram profil.

 

quando vi, já estava nos teus braços ... love u pretinha ❤️

A post shared by Nj ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) on

"Nije joj ostavio ni najmanju sumnju da je ona žena njegovog života. Bila je i ona zaljubljena u njega, ali ne toliko", rekao je neimenovani izvor nakon njihovog posljednjeg raskida.

Ipak, za sada su Bruna i Nejmar u mirnoj fazi ljubavi, a da li će nevolje u raju ponovo da ih zadese - pokazaće vrijeme.

Ne propustite