MA KAKVE ŠTIKLE I USKE KRPICE: Ovako ćete ga zavesti i POMUTITI mu pamet!

Ljubav
MA KAKVE ŠTIKLE I USKE KRPICE: Ovako ćete ga zavesti i POMUTITI mu pamet!
.

Zasigurno ste se bar koji put pokušali opravdati zbog neke izjave koja vam se poslije učinila blesavom, ali je već izgovorena... Isto tako, barem ste jednom osjetili da ste vi ta koja stalno inicira razgovor i poziva van? Vrijeme je za promjenu taktike
 

Gledate ga ispod oka, raspitujete se za njega, tko je, što je i odakle je? I najbitnije, je li "single" ?

Prepoznajete nuspojave i ulovili ste se u razmišljanju: Zašto se osjećam poput tinejdžera?

Bez obzira na to koliko imate godina, 20, 30 ili 40 taj osjećaj zaljubljenosti i napetosti zbog nečijih plavih ili crnih očiju uvijek je isti i zbog njega se osjećamo kao da nam je ponovno 15.

I zato se tako i ponašate. Raspitujete se o njemu, pokušavate iščitati što se krije iza najobičnije poruke koju vam je poslao, smijete se "bez razloga" i nervozni ste u njegovoj blizini. Da, zaljubljeni ste!

Zasigurno ste se bar koji put pokušali opravdati zbog neke izjave koja vam se kasnije učinila blesavom, ali je već izgovorena... Isto tako, barem ste jednom osjetili da ste vi ta koja stalno inicira razgovor i poziva vani? Vrijeme je za promjenu taktike.

I što sada?

Ako komunicirate, "na konju ste". Samo morate pametno "odigrati" ovaj set.

Ma kakve štikle...

Kada ste zaljubljeni, stvari ne gledate realno. Nečemu ćete dati preveliku važnost (pozvao me van, zasigurno je to to) i vaša nervoza će porasti. Oduprite se tome. Ako ste nervozni, veća je vjerojatnost da ćete izlanuti nešto zbog čega ćete posije htjeti udarati glavom po zidu. Ako idete na spoj, nemojte sate provesti pred ogledalom spremajući se za taj susret. Zaboravite na štikle, ultrakratke haljinice i frizure kojih se ne bi posramila ni sama Marge Simpson. Nećete ga impresionirati ako nabadate u štiklama i lovite se za njega jer je malo ubrzao korak. Odjenite se ležerno, u nečemu u čemu se osjećate opušteno i pokažite kolikim samopouzdanjem zračite. Na to muškarci provjereno "padaju".

Navucite ga na priču

Žene su brbljave, ali jako je seksi kada muškarac priča. Navedite ga da priča o onome što ga zanima i što voli. Pokazat ćete da vam je stalo do njegova mišljenja i onoga što je njemu bitno. Istovremeno ćete doznati mnogo, a vi nećete morati brinuti o "neugodnoj tišini".

Parfem na kosi

Prije izlaska pošpricajte kosu s malo parfema, ali imajte na umu – manje je više. Nemojte potrošiti pola bočice parfema jer se bojite da se neće osjetiti. Dovoljno je samo malo pošpricati u zrak i proći ispod "mirisnog oblaka". Ako vas zagrli i uroni nos u vašu kosu, miris vašeg parfema će mu se uvući u nosnice (ako već nije). Mirisi najjače pobuđuju sjećanja, a s vašim mirisom u nosnicama otići će kući. Jedan nula za vas!

Vi volite...

Doznali ste što on voli i što ga zanima. Sada je red na vama... Volite raditi u vrtu, obožavate sport ili nešto treće? Ispričajte mu to bez zadrške. Pokazat ćete mu da imate nešto što vas zaokuplja u svom životu i čemu se zaista volite posvetiti. Muškarci vole žene koje znaju što hoće!

Odmaknite se...

Očito je, pokazali ste mu da vam je stalo do njega. Ipak, nemojte mu se samo tako baciti u naručje. Igrajte toplo-hladno. Nije nimalo zanimljivo ako dođete muškarcu i kažete: "Sviđaš mi se, tvoja sam ako me želiš." Muškarci su lovci, vole osjetiti napetost i sam proces "lova" je ono što diže adrenalin. Koketirajte, ali nemojte mu se javljati svaki dan ili ga stalno pozivati van. Ako vas želi, potrudit će se da vas i dobije. Ako mu se ne "bacite pred noge", navest ćete ga da se potrudi, a onda ćete i znati koliko vas želi.

Ne propustite