STRPAN U ZATVOR SA LISICAMA NA RUKAMA: Uhapšen Conor McGregor! (VIDEO)

Druga strana sporta
STRPAN U ZATVOR SA LISICAMA NA RUKAMA: Uhapšen Conor McGregor! (VIDEO)
.

Njuorška policija privela je najpopularnijeg UFC borca nakon napada na autobus svog rivala

Konor Mekgregor je potpuno neočekivano postao glavna tema pred UFC 223, iako se na njemu neće boriti! Kontroverzni borac iz Irske je potpuno poludeo kada je saznao da će mu UFC oduzeti i drugi pojas bez borbe i da će ga dodijeliti pobjedniku glavne borbe na UFC 223 između Kabiba Nurmagomedova i Maksa Holoveja.

Mekgregor se očigledno sa tim nije tek tako lako pomirio, pa je prethodne noći napao autobus sa članovima tima Kabiba Nurmagomedova, koji je veliki favorit da naslijedi njegov pojas.

Irac je kolicima za prevoz tereta razbio staklo na autobusu ruskog borca, a tom prilikom su povređena i dva člana njegovog tima, koji su rasečeni staklom.

Tom prilikom je Mekgregor urlao "Nećete mi ništa uzeti, pi***". Kasnije se predao policiji.

konor1

U toku dana je bio na saslušanju, a prema izvještajima iz sudnice, bio je na putu da se suoči i sa sudijom, nakon što je napustio stanicu.

Kamere su ga ispred policijske stanice snimili kako ga pripadnici obezbjeđenja sa lisicama na rukama izvode iz stanice i ubacuju u auto, nakon što je protiv njega podnijeta krivična prijava po tri tačke zbog incidenata na medija  pred UFC 223.

konor-mekgregor-10-830x0

Podsjetimo, Mekgregor se nije borio u UFC-u još od novembra 2016. godine, kada je nokautirao Edija Alvareza i objedinio titule u pero i lakoj kategoriji i postao prvi čovjek u historiji koji je u dvije različite kategorije bio šampion. Ubrzo je ostao bez pojasa u pero kategoriji, jer u njoj dugo nije branio pojas, a sada mu je oduzeta titula i u lakoj kategoriji.
konor

Posljednja Mekgregorova borba bila je u boksu protiv Flojda Mejvedera, kada se prvi put oprobao i u ovom borilačkom sportu, ali je tada prebijen u ringu od neporaženog legendarnog borca, koji je time i završio karijeru sa skorom 50:0.

 

 

Ne propustite