INTERNET GORI: Plus size manekenka pozirala u MINI BIKINIJU i prvi put niko nije rekao NIŠTA RUŽNO, svi su bez riječi

Praktična žena
INTERNET GORI: Plus size manekenka pozirala u MINI BIKINIJU i prvi put niko nije rekao NIŠTA RUŽNO,  svi su bez riječi
.

Vivijan Ejo Ephram, obukla je žuti bikini, a korisnici Interneta bili su oduševljeni ovakvim potezom. 

Ona je istakla za britanske medije da se ne bavi dugo modelingom - prvi put je dobila ugovor prije godinu dana. Sebe smatra retkošću u modnom svijetu, i smatra da je raznolikost veoma važna.

"Svijet je veoma šarenoliko mjesto i važno je da potrošači vide da su brendovi koji vole isti za sve i da prepoznaju različite etničke pripadnosti, oblike i veličine. Želimo da vidimo kako predstavaljaju nekog poput nas. Nevjerovatno je bitno da se redifinišu norme i da se slavi individualnost", rekla je ona.

"Modni svijet je još uvijek nov za mene, ali nailazim na veliku podršku. Zahvalna sam "ASOS-u" na šansi da pokažem svijetu da smo svi lijepi, bez obzira na oblik tijela, veličinu ili boju kože", dodala je Vivijen.

Fotografija na kojoj pozira sakupio je preko 15.000 lajkova i 4.000 retvitova i ogroman broj pozitivnih komentara, dok su neočekivano, kritike izostale.

 

Ecstaticccc to announce I am now signed by the best of the bestt @bridgemodels ???????????????? June 2017 @bridgemodels and @viviensmodelmgmt merged with @starnow to find confident and outgoing curvy women and big tall men to sign to their books! Having received over 4,500+???? applications from men & women WORLDWIDE the agencies have made their decision!!! I am beyond speechless, grateful and just lost for words that they've seen potential in me to further my career in the Plus Size Industry???????????????? And as a freshhhh face the tiny little light inside me has been fuelled???? Being given the platform to represent us curvy & thick girls in this fast growing field will forever be a blessing! Continuously thanking God for everything he's doing for me ????????❤️ & Thank youuuu again @bridgemodels I cannot wait to see what we have in store???????????? P.S I met amazingggg & talented people at our meet n' greet -Goodluck to you all & all your future endeavours❤️ #MamaIMadeIt #Bridgemodels

A post shared by Vivian Eyo-Ephraim???? (@vivss_x) on

 

Ne propustite