HOROR! Izbio oko drugu dok su igrali šah: Odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju

Region
HOROR! Izbio oko drugu dok su igrali šah: Odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju
.

Dragutin M. (58) iz Međulužja kod Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je u tuči izbio oko svom drugu Ivanu M. (38) zbog svađe u šahu.

Incident se dogodio u šahovskom klubu u Mladenovcu, gdje su dvojica prijatelja često sretala. Navodno, do sukoba je prije nekoliko dana došlo nakon rasprave o pravilima.

- Dragutin i Ivan su u klub došli predvečer, čim se otvorio. Koliko znam, nikoga od igrača osim njih dvojice tamo nije bilo. Radnik koji im je otvorio lokal otišao je u drugu prostoriju sa poznanikom i sjeo okrenut njima leđima - priča izvor Kurira.

Prijatelji su počeli da igraju i razgovaraju o pravilima šahovske federacije.

- Navodno, Dragutin, koji je stariji i ima titulu FIDA majstora, pokušavao je nešto da objasni Ivanu. Počela je svađa, pa je on navodno krenuo rukom da uhvati prijatelja za uho. Pokoškali su se i on ga je udario pesnicom u oko i tako ga izbio - objašnjava svjedok ovog događaja.

Radnik kluba i njegov poznanik istrčali su u tu prostoriju čim su čuli buku.

- Ivanu je tekla krv iz oka! Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju, koje su brzo došle na mjesto tuče. Povrijeđeni mladić je prebačen u bolnicu, gdje su ljekari sve pokušali da mu spase oko, ali, nažalost, u tome nisu uspjeli. Dragutin M. je odmah uhapšen - priča izvor.

Mještani Mladenovca upućeni u ovaj slučaj kažu da su šokirani, jer Dragutina i Ivana znaju kao dobre prijatelje.

- Oni su dobri šahisti i veoma često igraju zajedno jer su izjednačeni po snazi i umijeću. Ne možemo da vjerujemo šta se dogodilo, u šoku smo! Ivan je slikar i svako ljeto provodi u Grčkoj, dok je Dragutin majstor iz Međulužja - dodao je poznanik muškaraca, prenosi Kurir.

Ne propustite