Vlašić: Hotel Pahuljica - spoj nenarušene prirodne jednostavnosti, a ipak ljepote koju je i najvećim novcem nemoguće imitirati!

Kiosk
Vlašić: Hotel Pahuljica - spoj nenarušene prirodne jednostavnosti, a ipak ljepote koju je i najvećim novcem nemoguće imitirati!
-

Kažu da je Vlašić planina koja nikog neće ostaviti ravnodušnim - njena bajkovita priroda očarat će Vas bez obzira na godišnje doba. Bez obzira na dobnu starost, Vlašić je mjesto koje će svakom od nas ponuditi nešto u čemu možemo uživati. Vlašić Vam nudi veliki broj mogućnosti za uživanje i odmor u brojnim sadržajima. Bilo da želite miran odmor u pogledu na zelenilo Vlašićkih šuma ili vožnju biciklom... na Vlašiću ćete pronaći ono što Vam treba.

vlasic-3

Planina Vlašić zauzima značajnu poziciju u turističkoj ponudi Bosne i Hercegovine, pa i regije. Svojom jedinstvenom kombinacijom prirodnih resursa i geografskog položaja, prostirući se u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine, Vlašić predstavlja pravi turistički biser koji je sijao pravim sjajem u prijeratnom periodu.

U sklad planine Vlašić uvrštena je "Pahuljica", a to je hotel koji već svojim izgledom pa i poslovnom orijentacijom samo upotpunjuje postojeće vrijednosti planine. Sve vrijeme, od početka rada do danas promovišu ljubav prema prirodi, a to je ono što najčešće i dovodi goste u ove bajkovite, a ipak tako stvarne predjele, gdje Pahuljica započinje svoju priču, zbog koje se svi ponovo vraćaju. Pahuljica je hotel planinskog tipa, smješten uz početnu stanicu ski-lifta Babanovac, što uz ostatak ponude samog hotela, isključuje svaku potrebu da tokom boravka na Vlašiću, potražite neko drugo mjesto.

h5

Sa  CityDealom, portalom grupne kupovine, Vlašić možete posjetiti po vrlo pristupačnoj cijeni. Uistinu, logo "Vaš grad u pola cijene" je njihov logo koji opravdavaju već godinama. Noćenje sa doručkom za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi, uz korištenje fitness-a i bazena, po vrlo pristupačnoj cijeni. Klikom na LINK saznajte više o ponudi i zaputite se pravac na Vlašić, jer Vi to zaslužujete. 

 

Ne propustite