PUTINOVA LJUBAVNICA SE POJAVILA NA IZBORIMA: Svi su gledali u PRSTEN na njenoj ruci! (FOTO)

Svijet
PUTINOVA LJUBAVNICA SE POJAVILA NA IZBORIMA: Svi su gledali u PRSTEN na njenoj ruci! (FOTO)
.

Putinova navodna ljubavnica, a prema nekim izvorima i moguća supruga predsjednika Rusije, lijepa ruska gimnastičarka Alina Kabaeva snimljena je kako glasa na izborima u Rusiji.

Lijepa Ruskinja pojavila se u elegantnom izdanju s prstenom na ruci, za koji mnogi sad nagađaju da je vjenčani i nije skidala osmijeh s lica. 34-godišnjakinja je sjela preko puta djelatnice na izbornom mjestu i pružila joj putovnicu, na što je ova rekla: "Čekali smo vas, a vi nikako da dođete...", aludirajući na to kako se nije pojavljivala prijašnjih godina na izborima.

elele

Kabeva je zatim ženu zamolila da je podsjeti kako ispuniti i gdje ubaciti listić te s osmijehom napustila biralište. Nije htjela otkriti za koga je glasala, ali je dala naslutiti o kome je riječ. "On će sigurno pobijediti", rekla je kratko.

alkaba

Već deset godina mogu se čuti glasine da su Putin i Alina ljubavnici, a ona se od 2008. godine nije u javnosti mogla vidjeti s nekim muškarcem. U nekoliko navrata viđena je s prstenom na ruci, no nikad nije službeno potvrđeno da je ona ruska prva dama.

alinakabaeva

U septembru prošle godine krenule su špekulacije da su se i vjenčali, a postoje i tračevi da zajedno imaju djecu.

Putin se 2014. godine razveo od supruge Ljudmile.

(novi.ba/index.hr)

Ne propustite