PRIJETI DA SKINE S TRONA TIJANU KADOVIĆ: Izazvala je haos u "Zvezdama Granda", izgleda kao BOMBA, a istina je da se ne bavi samo pjevanjem!

Show
PRIJETI DA SKINE S TRONA TIJANU KADOVIĆ: Izazvala je haos u "Zvezdama Granda", izgleda kao BOMBA, a istina je da se ne bavi samo pjevanjem!
.

Iz sezone u sezonu takmičari "Zvezda Granda" pokušavaju da žiri i publiku, osim glasom, fasciniraju i stajlingom i scenskim performansom. Kandidatkinja kojoj je ove sezone već u prvoj emisiji to pošlo za rukom svakako je Tijana Kadović, djevojka koja na snimanje emisija dolazi u kamperu, u pratnji obezbjeđenja, stiliste, frizera i asistenta, i o kojoj od kada je kročila na scenu mediji ne prestaju da pišu, a ovaj recept su zatim, očigledno, počeli da slede još neki takmičari kako bi privukli pažnju na sebe.
 

U sinoćnoj emisiji, najveću pažnju privukla je takmičarka Jelena Ranković iz Lazarevca, koja se na sceni pojavila u ekstravagantnom kostimu zbog kog su mnogi komentarisali da izgleda kao šišmiš.

Kako je u prvom krugu prošla prilično nezapaženo, barem kada je reč o medijskoj pažnji, potrudila se da to ispravi u drugom.

Iako je pobrala pohvale za pjevanje, njen stajling nije naišao na pozitivne reakcije svih članova žirija, pa je Jelena Karleuša prokomentarisala da je "taj fazon Lejdi Gage odavno prevaziđen".
sismis

Iako zbog kostima mnogi nisu mogli jasno da joj vide lik, iza ove maske krije se izuzetno atraktivna djevojka, a za to su zaslužni i redovni treninzi, koji su, pored pjevanja, takođe njena strast.

Bez obzira na to što su komentari na njeno sinoćnje predstavljanje u takmičenju bili podijeljeni, ono što je sigurno jeste da je Jelena uspjela da privuče pažnju, a mnogi su složni da prijeti da postane velika konkurencija Tijani Kadović, koja je već ponela nezvaničnu titulu najkontroverznije takmičarke koja se do sada pojavila u "Zvezdama Granda".

(pulsonline.rs)

Ne propustite