KRALJICA POKAZALA DA VOLI KATE, A DA MEGHAN NE PODNOSI: Britancima je OVO dokaz! (FOTO)

Zanimljivosti
KRALJICA POKAZALA DA VOLI KATE, A DA MEGHAN NE PODNOSI: Britancima je OVO dokaz! (FOTO)
.

Brintanska kraljica Elizabeta II. službeno je odobrila brak svoga unuka Harryja i američke glumice Meghan Markle, objavljeno je u četvrtak.

"Objavljujem pristanak za sklapanje braka između svojeg predragog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle", rekla je kraljica na sastanku krunskog vijeća, njezina savjetničkog tijela, prema transkriptu koji je objavila Buckinghamska palača.

Ako mislite da je Britancima to bilo dovoljno, varate se. Iz tih riječi uspjeli su zaključiti da kraljica ipak više voli Kate Middleton od Meghan. Kako?

Pronašli su pismo koje je pisala za Kate, a u njemu ju je nazvala "našom vjernom i voljenom Catherine Elizabeth Middleton", dok je za Meghan samo napisala njeno puno ime, Rachel Meghan Markle.

Ipak, Independent piše da pismo nisu usporediva, jer je ovo koje se spominje nastalo neposredno pred vjenčanje. U pismu pristanka i nju kraljica naziva samo imenom. Tako da bi i Meghan na kraju mogla dobiti emotivnije pismo od ovog.

Prema britanskom zakonu Kraljica mora dati pristanak za sklapanje braka prvih šest osoba u nasljednoj liniji za prijestolje. Harry je peti u tom redu nakon oca Charlesa, brata Williama i Williamove djece Georgea i Charlotte. Kad Kate rodi treće dijete, Harry će se spustiti na šesto mjesto.

Harry i Meghan vjenčat će se 19. maja u dvorskoj kapelici u Windsoru. 

(novi.ba/index.hr)

Ne propustite