TRI MJESECA JE IŠLA OD LJEKARA DO LJEKARA: Govorili su da joj nije ništa, a onda je dobila ŠOKANTNU DIJAGNOZU!

Porodica i zdravlje
TRI MJESECA JE IŠLA OD LJEKARA DO LJEKARA: Govorili su da joj nije ništa, a onda je dobila ŠOKANTNU DIJAGNOZU!
.

Kada se 23-godišnja Georgia McLennan požalila liječniku na bolove on joj je rekao da su bolovi samo u njezinoj glavi. Drugi liječnik joj je dao lijekove za čir na želucu, no bol se nastavila.

Tri mjeseca je bezuspješno obilazila liječnike, a tek kada je otišla na ultrazvuk doznala je šokantnu dijagnozu.

Snimke su pokazale da ima tumore po cijelom tijelu te joj je dijagnosticiran Burkittov limfom, brzorastući rak limfnog tkiva. Georgia je znala da je stanje loše, a liječnici su bili u čudu kako djevojka, s obzirom na stanje 'iznutra', izvana izgleda sasvim zdravo.

rengen

S obzirom da su tumori otkriveni kad su se već proširili liječnici su strahovali da djevojka neće preživjeti vikend. No, uspjela je proći mjesece kemoterapije i injekcija, nakon čega se oporavila. Georgia je ispričala kako je prije konačne dijagnoze patila od oštrih bolova te da je bila napuhana pa je izgledala kao da je trudna.

'Mislili su da ću umrijeti prije nego stignu rezultati biopsije', ispričala je Georgia, piše Mirror. Otkrili su joj tumore na slezeni, jetri, plućima... Georgia je rekla kako je plakala samo kada je trebala reći roditeljima. 'Bila sam u šoku', ispričala je danas 24-godišnja djevojka koja je dokumentirala svoju borbu s bolešću na svom Instagram profilu. Poručila je da je zahvalna prijateljima i obitelji te da je sretna jer se liječi. Georgia je sada u remisiji, a san joj je postati medicinska sestra u onkologiji.

djevojka

(vecernji.hr)

Ne propustite