DRAMA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Dječaku (12) prozor pao na glavu, odmah je prevezen u bolnicu!

Region
DRAMA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Dječaku (12) prozor pao na glavu, odmah je prevezen u bolnicu!
.

‘U vrijeme drugog školskog sata svi su prozori bili zatvoreni, no djeca su se požalila da im je malo zagušljivo i pitala su mogu li se prozori otvoriti bar ‘na kip’. Tako je i učinjeno, no jedan je prozor ubrzo nakon toga pao’, opisala je ravnateljica sarvaške osnovne škole trenutak kada je ozlijeđen 12-godišnji dječak.

Dvanaestogodišnji učenik sarvaške škole, inače područne škole Ljudevita Gaja Osijek, završio je u bolnici nakon što mu je u petak na glavu pao prozor.

Incident se dogodio na satu vjeronauka u prijepodnevnim satima. “U vrijeme drugog školskog sata svi su prozori bili zatvoreni, no djeca su se požalila da im je malo zagušljivo i pitala su mogu li se prozori otvoriti bar “na kip”. Tako je i učinjeno, no jedan je prozor ubrzo nakon toga pao. Nije cijeli pao, prevrnuo se preko šarki. Nažalost, ipak je dohvatio Patrickovu glavu. Krvi, srećom, nije bilo, ali vidjeli smo modricu pa smo odmah stavili hladne obloge”, ispričala je ravnateljica škole Aleksandra Krampač Grljušić dodajući da djeca nisu napravila ništa krivo, prenosi Net.hr.

Zadobio potres mozga

Po dječaka je automobilom odmah došao otac koji ga je prevezao u KBC Osijek. Ondje su ga pregledali liječnici te je podvrgnut snimanju.

 Dječakova majka Martina Lončarić kaže kako su u školi učinili sve po pravilima nakon nesretnog događaja te da su joj obećali da će sve pregledati, no ona razmišlja o tome da pozove i inspekciju nadležnog ministarstva da se stručno utvrdi “kako je moguće da se ovakav incident dogodi u zgradi napravljenoj prije samo nekoliko godina”.

 

Ne propustite