OVAJ DEDA IMA BOLJE PLOČICE NEGO VEĆINA MOMAKA: Ima 68 godina i svaki dan vježba i jede iste stvari!

Praktična žena
OVAJ DEDA IMA BOLJE PLOČICE NEGO VEĆINA MOMAKA: Ima 68 godina i svaki dan vježba i jede iste stvari!
.

Penzioner i bivši marinac Bil Hendriks (68), iz Dalasa u Teksasu, stekao je hiljade fanova zahvaljujući svojim nevjerovatnim mišićima i fitnes video snimcima.

Na društvenim mrežama Hendriks redovno objavljuje snimke svojih treninga u kojima se pojavljuje bez majice. Kako kaže, svoj izgled smatra darom, pa zato najmanje dva sata dnevno provodi u teretani, šest dana u nedelji.

Sedamdesetih godina, Hendriks je radio kao zabavljač, tako da je navikao na pažnja publike. Ipak, svakako se iznenadio kad je video koliku pažnju su privukli snimci njegovih treninga, koje je počeo da objavljuje na društvenim mrežama prije oko dvije godine.

Kako je objasnio, neki njegov video podjeljen je u grupi koja okuplja muškarce starije od 40 godina koji vole da vježbaju. Od tog momenta, počelo je da ga prati više hiljada ljudi koji su se interesovali kako uspjeva da izgleda tako kako izgleda.

- Mislio sam da će to biti dobra prilika da razgovaram sa ljudima o tome kako ostati fit i možda da im kažem kako to meni polazi za rukom.

Hendriks je vrlo disciplinovan kada je u pitanju njegova svakodnevna rutina, pa tako svakog dana jede iste stvari - ovas, omlete, piletinu i salate i ne pije alkohol.

 

Some ab work at home. I wish you all a smooth Thursday! ????????

A post shared by Bill Hendricks (@billh1950) on

- Smatram da sam fizičkim izgledom dobio dar i ne želim to da trošim. Uvijek sam bio sportski tip i trudio se da budem u formi.

Objasnio je da, pošto nije profesionalni trener, ne voli da daje sajvete drugim ljudima, ali i dodao da je on hranu uvijek gledao kao samo kao "gorivo".

(novi.ba/telegraf.rs)

Ne propustite