OVAKO GA PRETVARATE U DJEČAKA: 5 grešaka koje prave žene pokušavajući napraviti IDEALNOG

Ljubav
OVAKO GA PRETVARATE U DJEČAKA: 5 grešaka koje prave žene pokušavajući napraviti IDEALNOG
.

Rijetko koja žena idealnog muškarca zamišlja kao polusposobnog dječaka, ali puno ih svoje muškarce pokušava pretvoriti upravo u to. Ovo su greške koje olakšavaju tu tranziciju.

Ponašaš se kao da si mu mama

Kuhaš, pereš, pospremaš, peglaš i ne pada ti na pamet tražiti pomoć od njega? Ovo je idealan način da ga pretvoriš u klinca koji samo sjedi pred televizorom i čeka da mu doneseš sendvič. Vjerujemo da ove stvari radiš iz ljubavi i da ti nije teško, ali ne radiš dobro vašoj vezi.

Gnjaviš ga zbog sitnica

Ako si ga naučila da ti ne pomaže, a uz to ga gnjaviš zbog sitnica, nećeš postići ništa. On će svaku tvoju molbu shvatiti kao iritantnu gnjavažu i imati osjećaj da živi s mamom koja ga bez potrebe maltretira. Ako želiš da se promijeni, moraš imati konkretan razgovor s njim i izlječiti uzrok, a ne vikati na simptome.


Ima zabranu izlazaka

Ili vrijeme do kojeg mora biti doma, a ako prekrši pravila, slijedi svađa. Čak i ako se toga drži, ovakve stvari čine vezu jako nezdravom. Ovako samo stvaraš atmosferu u kojoj on mora biti poslušan ako ne želi završiti u kazni.

Uvijek sve bolje napraviš sama

Čak i da je to istina, ovakvim stavom ćeš ga potaknuti da se uopće ne trudi oko stvari jer zna da ćeš ionako prigovarati. Nitko nema motivaciju raditi na sebi ako se svaki pokušaj omalovažava.

Njegovo mišljenje nije važno

Pitaš ga što misli, a onda uvijek napraviš po svom, ili ga više ne pitaš uopće? Ovo je idealan način da mu pokažeš da je on u vašoj vezi kao dijete koje još nije spremno donositi odluke za odrasle. Jednom kad ga u to uvjeriš, tako će se i ponašati.

(novi.ba/index.hr)

Ne propustite