NJOJ JE USPJELO, I VAMA ĆE: Promjenila je prehranu, izliječila rak i smršavila 12 kilograma bez odricanja

Praktična žena
NJOJ JE USPJELO, I VAMA ĆE: Promjenila je prehranu, izliječila rak i smršavila 12 kilograma bez odricanja
.

Počela sam raditi smoothije, eliminirala određene namirnice, i počela kuhati zdravo. Nešto se tada dogodilo. ne samo da sam ozdravila – sada više nemam rak – već sam bez pretjeranog truda izgubila 12 kilograma koje sam prethodno godinama pokušavala stesati. Sada sam jela sam više nego ikad prije, obožavala sam to što jedem, a višak kilograma se topio. Imala sam puno energije, redovnu probavu, dobro sam spavala i koža mi je blistala.


Osjećala sam se kao da sam našla izvor vječne mladosti – kazala je Mia i pritom otkrila trikove uz koje joj je to uspjelo.

1. Svoj dan započnite čašom tople vode s malo limuna. Taj jednostavan napitak garantirano pokreće probavu.

2. Slušajte svoje tijelo, jedite samo kad ste zaista gladni.

3. Hidratizirajte svoje tijelo tokom dana. Uz ostalu tekućinu, dnevno popijte barem litru i pol vode kako biste izbacili toksine iz tijela.

4. Četiri puta tjedno dan započnite sa zelenim smoothijem po svom izboru. Na ovaj način unijet ćete hranjive tvari u tijelo na samom početku dana.

5. Proteine jedite u kombinaciji sa zelenim povrćem. Primjerice, ako jedete jaja, pojedite uz njih i povrće poput svježeg špinata ili brokule.

6. Popijte dnevno neki ‘zeleni’ sok, primjerice od krastavaca, kelja, đumbira i limuna. To je odlično za detoksikaciju tijela.

7. Ograničite ili izostavite zapakirane namirnice. Grickajte samo voće ili orašaste plodove, a i njih ograničite na četvrtinu šalice dnevno.

8. Ograničite unos mesa. Umjesto toga nahranite organizam biljnim proteinima. Grah, mahune, leća, bob, heljda, kvinoja i avokado samo su neki od bogatih izvora biljnih proteina.

9. Jedite što više juha s povrćem. Ako nemate vremena za svakodnevno kuhanje, nedjeljom možete napraviti bistru povrtnu juhu, izvadite iz nje povrće, procijedite je i stavite je u frižider. Tamo može stajati nekoliko dana.

10. Svaki dan provedite barem 15 minuta u povezivanju s prirodom. Izađite i prošetajte obližnjim parkom, duboko dišite, promatrajte svijet oko sebe. Na taj način umirit ćete svoj um i napuniti se pozitivnom energijom.
11. Dnevno radite piling tijela prije tuširanja. To će pomoći ukloniti mrtve stanice i toksine koji izlaze iz tijela kroz vaš najveći organ – kožu.

(jutarnji.hr)

Ne propustite