KARLEUŠA JE U GRANDU NAZVALA MUNĐOM KOJA NIKADA NEĆE POSTATI ZVIJEZDA: Čekajte dok vidite gdje je sada i kako izgleda (FOTO)

Show
KARLEUŠA JE U GRANDU NAZVALA MUNĐOM KOJA NIKADA NEĆE POSTATI ZVIJEZDA: Čekajte dok vidite gdje je sada i kako izgleda (FOTO)
.

U muzičkom show programu "Zvezde Granda" često se pojave kandidati o kojima se priča i sezonama poslije, a jedna od takvih je bila i takmičarka Ivana Munđa.

Međutim, Ivana je više ostala upamćena po strogim komentarima Jelene Karleuše, nego po samom pjevanju.

Nakon njenog nastupa, pored Dragane Petrović Maze, Jelena Karleuša je na njen način iznijela nekoliko rečenica na koje bi malo koji kandidat podnio bez suza.

- Imala si sreću što je pored tebe stajala djevojka koja se zove Ivana Munđa. Ona je stvarno Munđa. Ti si, djevojko, munđa. Ti imaš energiju munđe. Ti nisi ništa pružila. Pokazala si energiju kao kada bi pjesmu Saše Kovačevića pjevao svještenik. I to nije smiješno. Ti, djevojko, za zvijezdu nisi. Sa druge strane, pjevala si pesmu "Ljubi me brzo", a kada bi meni neko tako rekao da želi da me ljubi brzo ja bih vrišteći pobjegla jer bi to bilo jako sporo umiranje. Munđa, stvari se nekada već same po sebi nazovu sudbinski onako kako jesu. Dragana Petović Maza je stvarno blistala večeras pored djevojke koju je život sa pravom nazvao Munđa - zaključila je Karleuša.

Ivana Munđa zaista nije dogurala do finala u spomenutoj sezoni, te je samim tim "Grand" nije uzeo pod svoje okrilje.

Ona i danas nastupa i izvodi etno muziku, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Ivana izgleda bolje nego ikada i čini se kako je poradila i na stajlingu.

Ne propustite