Ona je željela potpunu transformaciju za svoj rođendan: Iz salona izašla kao druga žena! (VIDEO)

Kiosk
Ona je željela potpunu transformaciju za svoj rođendan: Iz salona izašla kao druga žena! (VIDEO)
.

Nema ništa pogrešno u tome da želite da promjenite svoj fizički izgled. Ako želite da promijenite svoj nos, uradite to. Ako želite celi mejkover, uradite ga. To je uradila ova žena na snimku ispod.

Sindi (59) iz Ohaja je odlučila da želi potpuni mejkover za svoj 60. rođendan. To je ono što je i uradila.

s2

Nakon što je pronašla Kristofera Hopkinsa, odlučila je da želi novi izgled. Njen muž je rekao da ne želi da utiče na to i da ona treba da uradi šta želi.

Sa dugom kosom i bez šminke je otišla kod Kristofera.

Počela je sa sređivanjem obrva, što joj se svidelo. Potom je usljedila promjena frizure. Nije željela ništa posebno jer, kako je tvrdila, ona je konzervativna, pa je Kristofer dugo razmišljao šta da uradi. Odsjekao joj je kosu, a njena jedina moguća reakcija je bio vrisak kako joj je to pokazao.

Nakon što joj je sredio kosu, na red je došla šminka. Žena koja ju je šminkala joj je sve vrijeme objašnjavala šta radi i davala joj je savjete kako da to uradi sama.

s

Konačno je došao trenutak da Sindin muž uđe u prostoriju, a njegova reakcija je bila veliki osmijeh i "Vau!" Rekao joj je kako lijepo i privlačno izgleda.

s2
U sljedećem videu možete vidjeti Sindi sa kratkom kosom, sređenim obrvama, šminkom. Zaista izgleda prelijepo. Srećna je sa rezultatima i smije se u kameru na kraju videa.

 

Ne propustite