POKUŠAJTE

Poslušajte INTUICIJU i izaberite MANDALU koja vas najviše privlači: To će vas RAZOTKRITI do srži i ukazati na vašu PRAVU PRIRODU

Objavljeno:13.03.2018 - 11:36
A A A Times Arial

Pogledajte fotografiju koja vam se intuitivno učini privlačnom i saznajte jaku stranu vašeg karaktera.

mandala

1. Velikodušna ste i moralna osoba

Vaša izuzetna velikodušnost je prvo što druge osobe primjećuju. Ne štedite ni svoj trud ni sredstva kada želite da nekoga usrećite. A kada se zaljubite, potpuno se posvećujete svom partneru, bez straha da ćete biti povrijeđeni. Ipak, pazite, postoje i oni koji žele da iskoriste vašu dobrotu.

2. Lojalni ste i iskreni

Nikada ne biste izdali bliske osobe. Ali i od njih zahtijevate da budu odani vama. Vjerujete da je svako odgovoran za svoje postupke i ponašanje. Zbog vaše dobronamjernosti i urođenog šarma možete lako stvoriti nove prijatelje.

mandala

3. Vrlo ste kreativni

Introvertna ste osoba, volite da posmatrate svijet oko sebe i da razmišljate o njemu. Imate nevjerovatnu maštu i volite da odlutate u svijet svojih misli, u potpunosti bježeći od stvarnosti. Ali to stvara jaz između vas i drugih ljudi koji vas često vide kao čudaka. Koristite svoju fantaziju i izrazite se na kreativan način.

4. Imate odličnu intuiciju

Vaša intuicija se graniči sa natprirodnim. Uvijek se možete osloniti na nju. Vaši snovi su takođe neuobičajeno tačni i možete predvidjeti događaje koji su u vezi i sa vama i sa vašim bliskim lljudima. Da biste poboljšali ovu stranu svog karaktera, više vremena provodite u samoći, čak i ako drugi ne razumiju uvijek vaše ponašanje.

5. Samostalni ste i hrabri

Vjerujete da kada neko zaista nešto želi, to može i postići, oslanjajući se samo na svoje sposobnosti. Rijetko odustajete od svojih ciljeva i među malobrojnim ste ljudima koji mogu reći da su većinu svojih snova ostvarili. U ljubavi ste često dominantni, insistiratena nezavisnosti i slobodi.

 

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!