Ugasila se 3 života: Majci su u bolnici rekli da više nema sina

Crna hronika
Ugasila se 3 života: Majci su u bolnici rekli da više nema sina
.

U nedjelju navečer i dalje je trajala obdukcija nad trećom žrtvom prometne nesreće  u subotu navečer u blizini Livna. Pokazala je da je kod sve tri žrtve riječ o teškim ozljedama i obilnim krvarenjima, uslijed čega su na mjestu nesreće preminuli A. T.  (24)  iz Mokronoga, općina Tomislavgrad, te M. M. (29) iz Bugojna i M. D. (36) iz Makarske, koji je vozio nastradalog i njegovu teško ozlijeđenu majku M. M. (52). 

Majka je na liječenju u Kantonalnoj bolnici u Livnu gdje su joj rekli za tragediju.

- Prerano je ostala bez supruga, a sada i bez mlađeg sina. U Makarskoj su živjeli kao podstanari gdje je Marija radila kao kuharica. U Bugojno ih je navodno rent-a-car vozilom prevozio njihov prijatelj iz Makarske, i da tako završe...

Tragično da ne može gore. Uz to je i prije nesreće majka bila nešto bolesna. Sad joj je ostao jedan sin. Kazali su joj za tragediju. Samo ona zna kako joj je... - rekao je, dok se čekao završetak obdukcije, bliži rođak nastradalih.

Prema majčinoj želji, sina će joj ukopati u Bugojnu do oca. Najvjerojatnije već sutra, ali još nije sigurno.

- Tragedija i šok. Teško mi je. On je bio divno dijete, dobar radnik. Ne znam kako će mu majka ovo podnijeti, srčana je bolesnica - rekao je ispred livanjske mrtvačnice otac nastradalog  kroz suze, dodajući da su sprovod planirali za ponedjeljak. Prilažući fotografiju nastradalog brata na svojoj Facebook stranici, dirljivu poruku napisala je njegova sestra:

- Živote moj, sunce moje milo, ne da sestra zlato svoje... Nek ti Allah dž.š. da vječni rahmet. Boli me duša živote moj, mladosti moja.

Za razliku od državljana BiH, za nastradalog je, kao državljanina Hrvatske i mještanima Makarske, složenija situacija oko sahrane, jer se čeka ponedjeljak i sređivanje papirologije da se može preko granice, prenosi 24sata.

Podsjetimo, u subotu oko 20.10 sati na cesti Livno-Šujica na prijevoju Borova Glava sudarili su se BMW bosansko-hercegovačkih registracija i VW Polo šibenskih registracija. Poginula su trojica muškaraca, dok je žena teško ozlijeđena. Ta dionica ceste je poznata kao iznimno opasna,a  prije 10 godina na gotovo identičnom mjestu poginulo je četvero ljudi.

 

Ne propustite