NAJBRŽI RASTAPAČ MASNOĆE: Detoks napitak koji ubrzava metabolizam i jača imunitet

Praktična žena
NAJBRŽI RASTAPAČ MASNOĆE: Detoks napitak koji ubrzava metabolizam i jača imunitet
.

Mješavina ovih nekoliko lako dostupnih sastojaka pored toga što će vam pomoći da skinete kilograme, za vaše tijelo će djelovati iznimno revitalizirajuće.

Sve dobrobiti meda i više su nego poznate, a njegova kombinacija s limunom prava je bomba za zdravlje. No, u ovom je pripravku ključan “detalj” za mršavljenje – jabukovo sirće, a detoksikacijski element – cimet.

Sastojci:

- 1 žličica cimeta
- 2 žlice jabukovog sirćeta
- 1 žlice meda
- 2 žlice limunova soka
- 1 čaša vode

Kombinacija ovih sastojaka pomoći će vam u sagorijevanju masti, ubrzati vaš metabolizam, a njome se možete i učinkovito boriti protiv dijabetesa i niskog krvnog tlaka.

Priprema:

Sve sastojke smiksajte ili dobro promiješajte. Pripravak držite u hladnjaku i pijte ga svakoga jutra po jednu kašiku na prazan želudac.Rezultati će biti ubrzo vidljivi. 

Zašto ovo djeluje?

Naime, limunov sok koji je prepun vitamina C, ima alkalni učinak na tijelo, a posebno pomaže u regulaciji pH i pomaže u uravnoteženju razine šećera u krvi.

Limun sadrži pektin topiva vlakna, koja pomažu u borbi protiv gladi, stvaraju osjećaj sitosti. Istraživanja su pokazale da dijete koje uključuju limun daju izuzetno dobre rezultate u gubljenju kilograma.

Limun potiče jetru na proizvodnju žuči, kiseline koja je neophodna za probavu. Pored toga, smanjuje gorčinu u želucu i zatvor.

Limun potiče mokrenje, koje pomaže pri čišćenju organizma. Na taj način toksini mnogo brže izlaze iz organizma, a urinarni trakt je čistiji i zdraviji.

Jabukovo sirće obiluje dobrim bakterijama i enzimima. Njegova kiselina snižava krvni tlak za šest posto.

On je stoljetni životni eliksir, antioksidans, detoksikant, metabolik, hipertenzor, sekretolik, stimulans, tonik, prirodno sredstvo koje potiče metabolizam, smanjuje tlak, potiče niz funkcija u organizmu (želudac, crijeva, srce, krvožilni sustav, bubrega, mjehur, kožu i dišni sustav), sprječava i liječi niz oboljenja, a njegova najpoznatija uporaba je u liječenju, to jest pročišćavanju krvi i odstranjivanju masnoća iz krvi.

Med se može koristiti i za mršavljenje. Stoljećima se koristio za liječenje rana, a izvrstan je za srce, kožu, ginekološke bolesti, imunitet…

Smanjuje grlobolju, smiruje živce, stimulira probavu…

Med pokreće metaboličke promjene koje smanjuju želju za slatkim i omogućuje izgaranje masnoća.

Znanstveno istraživanje je dokazalo kako jedinstvena kombinacija šećera u medu čini tu namirnicu savršenom za mršavljenje.

Cimet je poznat kao jedan od najboljih antioksidansa na svijetu. Za ravnotežu šećera u krvi upravo je on među najboljima.

Cimet pomaže kod loše probave, utječe na smanjenje lošega kolesterola i regulira lučenje inzulina u krvi te tako topi masne naslage.

Ovaj napitak djeluje upravo zato jer su u njemu u prikladnom omjeru sadržani svi ovi moćni sastojci. 

Ne propustite