U ZVEZDAMA GRANDA SU JE OPTUŽILI DA LIČI NA KAFANSKU PJEVAČICU: Ugradila je silikone, snimila dvije pjesme, POGLEDAJTE JE SADA (FOTO)

Show
U ZVEZDAMA GRANDA SU JE OPTUŽILI DA LIČI NA KAFANSKU PJEVAČICU: Ugradila je silikone, snimila dvije pjesme, POGLEDAJTE JE SADA (FOTO)
.

Aleksandra Radenović je već sa 11 godina počela da nastupa. Nastupala je sa ocem i bratom na raznim proslavama. 2016. godine je započela vezu sa pjevačem Urošem Živkovićem koji se takođe takmičio u Zvezdama Granda. 

Mediji su je povezivali i sa Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ipak nema dokaza za tu vezu, piše “Kurir“.

U Zvezdama Granda je upoznala Aleksandru Prijović i bile su bliske prijateljice i cimerke. Posvađale su se jer ju je Prijovićka optužila da koristi lažni profil da bi negativno komentarisala njeno pevanje. Aleksandrin moto je „Ono što me nije ubilo, to me je ojačalo“. Taj natpis je istetovirala na ruci. Voli da izlazi i da se druži. Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna i brzopleta. Muzički uzori su joj Svetlana Ceca Ražnatović, Snežana Đurišić i Ana Bekuta. U martu 2017. godine je ugradila silikone u grudi. Izjavila je da je to uradila zbog svog samopouzdanja i da je sada zadovoljnija svojim izgledom.

aleksandra-mladenovic-1200x750

Aleksandra je u sezonu 2015/16  stigla do superfinala "Zvezde Granda", ali nije osvojila prvo mjesto. Svetlana Ceca Ražnatović joj je dijelila savejte i pripremala ju je za nastup na kom je otpjevala numeru „Noćas kuća časti“, nakon  kojeg joj je Karleuša poručila kako izgleda kao kafanska pjevačica.

aleksandra-mladenovic-4-830x0

2016. godine je snimila svoju prvu pjesmu čiji je naziv „Moj si nek’ si najgori“. 2017. godine je izbacila singl „Ljubav ili ludilo“ za koji je uradila spot.

 

Ne propustite