Žena koja se smije, puno priča i izgleda vrlo sretno, također plače kada ide na spavanje

Praktična žena
Žena koja se smije, puno priča i izgleda vrlo sretno, također plače kada ide na spavanje
.

Postoji određena vrsta žena koju svi znamo. To je žena koja zaspi sa suzama na obrazima. A kad razmišljate o toj ženi, ona nije ono što biste očekivali. Zamišljate ju kao slabu ženu koja nikada ne govori ništa u društvu.

Mislite da je to blaga žena koja ima slabu osobnost; žena koja se nikada nije pojavila u gomili. Mislite da je to žena koja je beznadno dramatična; ona koja je stvorena da bude u nevolji. Ali to nije nužno slučaj.

U većini slučajeva, te “slabe” žene koje vam padaju na pamet zapravo su žene koje su u stanju pronaći snagu drugdje. To su žene koje znaju pronaći ljude na koje se mogu osloniti. Naravno, izgledaju slabe, ali one su naučile iskoristiti svoje slabosti. Znaju tko su i prihvaćaju to. Naučile su se prilagoditi.

Stoga prestanite se fokusirati na tu ženu. Zato što ona nije žena na koju se trebate fokusirati u ovom trenutku, piše Relationship rules. Posebna vrsta žene koja je predmet ovog teksta je žena od koje nikada ne biste očekivali da plače noću kada ide na spavanje, prenosi atma.hr.

Ona je žena koja ima hrabro lice. Ona je žena koja se smije najglasnije kada se ispriča vic u društvu. Ona je žena koja je uvijek spremna staviti osmijeh na lice kada vas vidi. Ona je vrsta žene koju nikad ne vidite kako plače jer se trudi sakriti suze. Ona je žena koja pokuša izbjegavati svoje negativne emocije pokušavajući se usredotočiti na ono pozitivno u životu.

I u većini slučajeva ona to uspijeva učiniti. Ali kad se vrati kući i glasovi u njezinoj glavi počinju postajati puno glasniji, postaje joj znatno teže staviti svoje osjećaje na stranu. Ona se vraća kući i legne na krevet, ostaje sama sa svojim mislima. U osamljenosti preplavljuje ju  dubina osjećaja.

 

I dok je već na neki način navikla na to, nije joj zbog toga nužno lakše. Uspavljuje se suzama i čini se da ne zna što da napravi kako bi joj bilo bolje.

Stvarno nema boli koja se može usporediti s onom boli kada si sam sa sobom u svijetu koji je pun ljudi. Osjećala se kao da ima toliko toga za dati. Želi biti s nekim o kome zaista može brinuti i želi osobu koja se može pobrinuti za nju. Zna da joj je jako potreban netko tko će se brinuti za nju.

Dok leži na svom krevetu, sve što vidi su četiri kuta njezine sobe i zna da ona ne mogu ništa učiniti za nju. Mora se utopiti u vlastitoj tuzi u mraku. Osjećala se sama i ona zna da joj usamljenost ne pomaže u liječenju njene tuge.

Nikada ne biste mogli zamisliti s kojom vrstom emocionalnih previranja se svakodnevno bori. Toliko demona se bori duboko u njenoj duši. Razmišlja o svim vremenima u kojima je bila zanemarena i odbijena. O vremenima u kojima se osjećala isključena.

Ali ipak pokušava namjestiti hrabro lice jer ne želi da itko zna s kakvim se mukama svakodnevno nosi. I to je samo grize sve više i više u duhu. Što više pokušava glumiti da je sve u redu, više postaje iscrpljena.

I to je razlog zašto ona noću plače. To je razlog zbog kojeg mora dopustiti da joj toliko suza teče. Ona to radi zato što je to jedini način na koji zna kako biti jaka. Ona ne želi da itko zna što prolazi. No, polako ju to ubija i ona samo treba nekoga da joj pomogne da izađe iz svoje tuge.

Ne propustite