MLADIĆA KOJI NIJE NIKAD PAO ISPIT NA MEDICINI, A NEMA ZA HLJEB, STRAŠNO SU NAPALI! Ovoga puta, on im je JAVNO ODGOVORIO!

Region
MLADIĆA  KOJI NIJE NIKAD PAO ISPIT NA MEDICINI, A NEMA ZA HLJEB, STRAŠNO SU NAPALI! Ovoga puta, on im je JAVNO ODGOVORIO!
.

Priča o ovom mladiću iz Srbije nikog nije ostavila ravnodušnim...

Ove srijjede Milan Jevđić bio je gost Tatjane Vojtehovski u emisiji “Život priča” na TV Prva, a gledaoci su imali prilike da čuju sa čim se sve ovaj hrabri momak suočio, ali i da poslušaju par saveta koji "zlata vrijede".

Milan je ispričao svoju životnu priču koja nije nimalo laka. Nakon ovog razgovora sa voditeljkom mnogi su shvatiti da su u životu koristili samo izgovore za lijenost i nezahvalnost za prilike koje im je život pružio.

Nakon ove priče koja nikoga nije ostavila ravnodušnom, pojedinci su ipak odlučili da ga kritikuju, a njegove izjave su "dočekali na nož". Mnogi su ga optužili da laže i da zapravo ne oskudijeva ni u čemu, dok su drugi isticali da Milan na ovaj način "prodaje" svoju tužnu priču.

Vidno iznervirana, Tatjana Vojtehovski je na svom Tviter nalogu podijelila Milanov Fejsbuk status u kome se on obratio svim "nevjernim Tomama" i ljudima koji ga nisu štedjeli u brutalnim prozivkama bez pokrića, kako on smatra.

 

Podsjećamo, Milan je student pete godine medicine. Nikada nije pao nijedan ispit iako, praktično, nema ni uslove da studira. Imao je samo 20 dana kada su se njegov otac i majka razišli. Prva uspomena iz detinjstva su mu teške batine koje je dobio od očuha. Imao je tada oko četiri godine i popucale krvne sudove na nagoma, nastale od očuhovih udaraca. Sam je donio odluku da se od njih odsjeli i počeo je da živi s bakom i dekom.


Otac ga nikada nije želio, a majci je bilo svejedno, jer se nikada nije borila za to da živi s njom. Pošto mu je deda umro kada je bio mali, ostao je samo s bakom u trošnoj kući u Severovu, selu zlatiborskog kraja. Imao je 16 godina kada je izgubio i baku i ostao potpuno sam.
 

Ipak, znao je samo da želi da postane ljekar, ali odgovore na pitanja kako će da nađe hranu i završi školu nije imao. Počeo je sam da se izdržava. Radio je fizičke poslove, konobarisao i bio velika maskota guske. Dešavalo se da po dva dana nema šta da jede, ali je imao cilj. Tako je uspio i da završi srednju školu i upiše medicinu, jer jedino mu je san ostao u životu kao zvijezda vodilja koja mu ne da da potone.

(novi.ba/espreso.rs)

Ne propustite