VIC : Dolazi muz kuci s posla i zatekne zenu kako lezi.

E buraz
VIC : Dolazi muz kuci s posla i zatekne zenu kako lezi.
.

Dolazi muz kuci s posla i zatekne zenu kako lezi.
-Dobro bre zeno, kad ces vise da naucis kuvati da otpustimo kuvaricu, vise para ce nama ostati?!
-A da pitam ja tebe nesto?
-Pitaj.

---

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu do 11. marta (PROČITAJTE HOROSKOP ISPOD SLIKE)

bastovan

 

Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu do 11. marta (PROČITAJTE HOROSKOP ISPOD SLIKE)

Ovan

1

Vaš privatni život trpi zbog poslovnih obaveza i srećni ste što imate strpljivog partnera. Vaša marljivost može da zasmeta kolegama. Čuvajte se onih slatkorečivih.

Bik

2

Kada je ljubav u pitanju, vi kao da se vrtite u krug i kako god okrenete, uvijek ste na istom. Možda je problem u vama? Pokušajte da se na poslu ne miješate previše u stvari koje vas se ne tiču kako ne biste navukli bes kolektiva.

Blizanci

3

Do sada ste imali utisak da se ceo svet urotio protiv vas kada su u pitanju svi apekti života, ali tome ubrzo dolazi kraj. Upoznaćete osobu koja će uneti takvu svetlost u vaš svet da ćete se pitati kako ste uopšte živjeli bez nje.

Rak

4

Na poslu vlada negativna atmosfera i ovo nikako nije period za razgovore o povišici i unapređenju. Slobodni Rakovi će dobiti poziv za druženje koji ne smeju odbiti. Čuvajte se prehlade i gripa.

Lav

5

Ne oslanjajate se na tuđa obećanja već se sami prihvatite posla. Srijeda i četvrtak su idealni dani kada je romantika u pitanju. Jedan pogled može da vam promjeni život.

Djevica

6

Prštite od samopouzdanja i ne prolazite neprimjećeno gdje god da se pojavite. Zvijezde su vam naklonjene na svim planovima, pa ako tražite posao, stižu vam dobre vijesti. Provedite kvalitetno vrijeme sa prijateljima za vikend.

Vaga

7

Budite iskreni kada su osjećanjau pitanju i usudite se da napravite prvi korak. Prijatelju će biti potrebna vaša pomoć - nemojte ga odbiti.

Škorpija

8

Pokušajte da budete timski igrač na poslu i naići ćete na dobar odgovor kolega i nadređenih. Moraćete da donesete tešku odluku ove nedelje. Ne ugrožavajte svoju budućnost zbog duhova iz prošlosti.

Strijelac

9

Ove nedjelje zaboravite na velike poslovne odluke i ostavite ih za neke bolje dane. Osjećate da između vas i osobe koju ste nedavno upoznali postoji hemija. Budite hrabri i pozovite je na sastanak.

Jarac

10

Koliko god bili preokupirani na posao, morate pronaći vremena za sebe. Prijaće vam šetnja ili sport i moći ćete da se bolje fokusirate. Prija vam društvo partnera, pa možete otputovati negdje zajedno za vikend.

Vodolija

11

Važno je da početkom nedjelju svu energiju usmjerite na porodicu i bližnje. Posao i obaveze mogu da sačekaju. Povedite više računa o ishrani.

Ribe

12

Ove nedjelje ste naročito pozitivni, pa vam sve ide od ruke. Vaša sklonost da prebrzo donosite zaključke može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Savršeno se slažete sa partnerom i čini vam se da je vaša ljubav sve jača.

 

Ne propustite