Orkanska oluja napravila haos: More se izlilo na magistralu, padaju fasade

Region
Orkanska oluja napravila haos: More se izlilo na magistralu, padaju fasade
.

Na Crnogorskom primorju jak vjetar, praćen kišom izazvao je mnoge probleme – more se izlilo na magistralu u Risnu, a sa stambenih zgrada u Kotoru padale su fasade, prenose crnogorski mediji.

Jaka i obilna kiša pada danas na području cijele Crne Gore, a iz Hidrometeorološkog zavoda i za sutra najavljuju kišu, mjestimično pljuskove s grmljavinom.

Tokom dana na krajnjem sjeveru sutra se očekuju duži periodi suvog vremena, a u popodnevnim časovima u višim planinskim predjelima i susnježica i snijeg dok se intenzivnije padavine očekuju tokom noći.

more
Puhaće mjestimično umjeren do jak vjetar, južnih smjerova.

Jutarnja temperatura biće od nula do 11, a najviša dnevna od četiri do 16 stepeni Celzijusovih.

Poboljšanje vremena može se očekivati tek u petak.

Ulice u Starom gradu u Budvi su poplavljene, a obilne padavine praktično su paralisale dio grada, prenose crnogorski mediji.

Prema riječima načelnika Službe zaštite i spasavanja Dragana Božovića, vatrogasci pumpama ispumpavaju vodu.


Jaka i obilna kiša pada tokom čitavog dana na području cijele Crne Gore, a jak vjetar je na Crnogorskom primorju izazvao mnogo problema – more se izlilo na magistralu u Risnu, a sa stambenih zgrada u Kotoru padale su fasade, prenosi Srna.

Hidrometeorološki zavod i za sutra u Crnoj Gori najavljuje umjereno do potpuno oblačno vrijeme sa povremenom kišom i mjestimičnim pljuskovima i grmljavinom.

 

Ne propustite