DNEVNO SE USLIKA 200 PUTA: Zbog negativnih komentara posjetio PLASTIČARA, tetovirao obrve! (FOTO)

Zanimljivosti
DNEVNO SE USLIKA 200 PUTA: Zbog negativnih komentara posjetio PLASTIČARA, tetovirao obrve! (FOTO)
.

Mladić po imenu Junaid Ahmed je bivši model, poznat je po svojim TV angažmanima u Engleskoj, a naziva se i influencerom na društvenim mrežama.

Na Instagramu ga prati 50000 ljudi, a ovaj 22-godišnjak za sebe kaže da je ovisan o snimanju selfija. Svakoga dana Juanid 'okine' 200 slika samog sebe.

Pažljivo bira vrijeme kada će objaviti fotografiju na društvenim mrežama kako bi dobio što više likeova, a ako dobije manje od 600 on će ju obrisati.

"Kad objavim sliku u prve dvije minute vjerojatno ću dobiti 100 lajkova i obožavam to. Telefon mi poludi, to je nevjerojatno", objasnio je Juanid za BBC.

Nedavno istraživanje pokazalo je kako je opsjednutost selfijima poremećaj koji čak i ima ime - selfitis. Poriv za snimanjem i objavljivanjem fotografija samog sebe više od šest puta na dan je kronični selfitis, prema znanstvenicima sa Sveučilišta Nottingham Trent kao i indijske škole Thiagarajar School of Management.

 

Ocean club ready ???? hair by the amazing @wen15903

A post shared by Junaid Ahmed (@junaidahmedx) on

Mladi influencer priznaje da njegova opsesija živcira njegove bližnje. "Kažu mi zar ne mogu jesti bez da fotografiram. A ja im kažem 'Ne, nisam se spremao tri sata uzalud!' Ne vidim zašto ne bih fotografirao?", objasnio je Juanid.

Mladić tvrdi kako ga negativni komentari pod objavama ne diraju više kao nekad, ali priznaje da je dosta 'radio' na licu zbog pritiska da izgleda na određen način.

"Prije nekoliko godina uopće nisam ovako izgledao. Bio sam prirodan. Ali zbog opsjednutosti društvenim mrežama, želim se nadograditi. Imam navlake na zubima, fillere u bradi, obrazima i čeljusti, povećao sam usnice, stavio sam botox ispod očiju i na glavu, tetovirao sam obrve i zamrznuo sam masne stanice", nabrojao je svoje 'radove' influencer.

 

Chilled sundayssssss ???? excited for what's to come????

A post shared by Junaid Ahmed (@junaidahmedx) on

Unatoč tome tvrdi kako ljudi ne smiju dopustiti da im Instagram i druge mreže utječu na život i mijenjaju ih.

"Ono što vidite na društvenim mrežama nije istina", zaključio je mladić. Kao da to nismo znali influenceru Juanide.

(novi.ba/100posto.hr)

Ne propustite