Amar Gile mu bio prvi komšija: Šta je Mirza Selimović uradio sa stanom koji je dobio kao pobjednik “Zvezda Granda”

Show
Amar Gile mu bio prvi komšija: Šta je Mirza Selimović uradio sa stanom koji je dobio kao pobjednik “Zvezda Granda”
.

Naš pjevač Mirza Selimović je rodom iz Srebrenika želi da za sebe i svoju izabranicu, manekenku Jelenu Knežić, obezbjedi komforniji životni prostor.

Mirza je razglasio i kolegama da prodaje svoj stan od 30 kvadrata u Rakovici, a neki su već počeli da se interesuju, ali i čude što tako brzo želi da se seli.

– Mirzi karijera sve vrijeme ide uzlaznom putanjom, nastupa tri-četiri puta nedeljno, tako da je došlo vrijeme i za veći stan. Osim što će njemu i Jeleni biti komfornije, nekretninu prodaje i zato što je odavno shvatio da je najbolje ulagati u nekretnine. On ima racionalan odnos prema novcu i ne želi da, poput mnogih svojih kolega, novac spiska na krpice i razne druge gluposti. Shvatio je da je došlo vrijeme za investicije u nekretnine – otkriva sagovornik i dodaje da se ovoj odluci najviše obradovala njegova izabranica.

Amar Gile mu bio prvi komšija

Mirza se u zgradu u Rakovici uselio poslije prethodnog pobjednika “Zvezda Granda” Amara Gileta Jašarspahića, koji mu je bio prvi komšija. Osim komšilukom, Selimović je bio oduševljen i pogledom.

– Najviše mi se dopada pogled sa terase. Avala mi puca pred očima – rekao je u julu 2014. Mirza, koji će verovatno ponovo izabrati stan sa pogledom, ali znatno veći, prenosi Alo.rs.

– Mirza i Jelena su u stabilnoj vezi već tri godine i odavno žive zajedno. Oko svega se dogovaraju, pa je tako bilo i kada je riječ o stanu. Složili su se da im je postalo tijesno u 30 kvadrata, pa jedva čekaju da se usele u veći stan. Pošto su se oboje navikli na taj dio grada, vjerovatno će novi dom potražiti u Košutnjaku i okolini. Svakako će kupiti i novi namještaj, a već su počeli da se dogovaraju o enterijeru – zaključuje izvor, čije navode nam je potvrdio i Mirza.

– Tri i po godine sam proveo u ovom stanu i bilo mi je veoma lijepo, pogotovo mi je značilo to što sam ga dobio kao nagradu za pobjedu u “Zvezdama Granda” 2014. Međutim, pošto imam mnogo stvari, kao i moja djevojka, shvatio sam da je vrijeme za selidbu. Zato sam riješio da prodam ovaj stan i kupim neki veći. Posao mi dobro ide, tako da to mogu da priuštim – rekao nam je s osmijehom Mirza, koji je poznat po tome da ne žali pare za ono što mu je bitno, pa je tako nedavno snimio i drugi spot za pjesmu “Mjesto zločina- nakon što je prvi kompjuter izbrisao.

Ne propustite