BLAGO VAMA AKO IH IH IMATE U ŽIVOTU: Ova tri horoskopska znaka vas NIKAD NEĆE iznevjeriti!

Zanimljivosti
BLAGO VAMA AKO IH IH IMATE U ŽIVOTU: Ova tri horoskopska znaka vas NIKAD NEĆE iznevjeriti!
.

Tri znaka Zodijaka vas nikada neće izneveriti kad je teško jer je njihova empatija toliko jaka da ćete ih zauvijek zadržati pored sebe. Vaše dobro im je vrlo često bitnije od sopstvenog, i bez obzira što im se dobrota često obije o glavu, oni od toga nikada neće praviti dramu.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su veliki humanitarci, imaju ogromno srce i trenutno će se sažaliti nad onima koji su u goroj situaciji nego oni sami. Ne samo to, oni zdušno apeluju i na sve druge da im se pomaže, a kao nagrada im je dovoljna satisfakcija da su učinili dobro delo. Zalažu se da svako ima pravo na svoj izbor i slobodnu volju i to brane do posljednjeg daha.
 

Rak

Rak je prvi koga će srce zaboleti ako vidi malu decu, pse, starije – bilo koga slabijeg i ugroženog kome je teško. Doživjet će to lično, a spremni su svima da pruže puno ljubavi i podrške. Ipak, taj njihov altruizam ima čvrste granice - ako naslute da tuđa ljudska prava ugrožavaju njihove članove porodice - od emotivnih liberala pretvoriće se u tradicionaliste i radikale u njihovoj zaštiti.

Strijelac

Ako je neko junak ko će spasiti dan, makar to značilo moguće žrtvovanje svog života za potpunog neznanca, možete biti sigurni da će Strijelac biti prvi u redu. Pripadnici ovog znaka veliki su legalisti, liberalni su i smatraju kako svima treba pomoći jer je to čast i dužnost svakog ljudskog bića. Ukratko - superheroji bez maski.

Ne propustite