OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK UVIJEK DOMINIRA: Zarazni izvor čiste energije, strasti i snage

Zanimljivosti
OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK UVIJEK DOMINIRA: Zarazni izvor čiste energije, strasti i snage
.

Ako uporno birate pogrešne ljude za ljubavne partnere ili prijatelje, vrijeme je da pogledate u zvijezde

Ovnovi odražavaju čistu energiju života, strastveni su i jaki. Kada ih jednom upoznate, više ih nikada nećete htjeti pustiti od sebe!

Evo 10 razloga zašto bi svatko u svom životu trebao poznavati – barem jednog Ovna:


1. Avanturisti su

Samo nazovite Ovna i on će vam sigurno predložiti nešto novo, otkačeno i avanturistički. Ovnovi i avantura uvijek dolaze u paketu, oni su sposobni običan obiteljski ručak pretvoriti u ludu zabavu.


2. Zrače pozitivnom energijom

Ovnovi su po prirodi pozitivne duše. Takva energija im pomaže da s lakoćom prolaze i kroz najteže životne situacije, a za njih gotovo nikada ništa nije neobično. Ipak, postoji i druga strana – najčešće krive sebe što nešto nije pošlo po planu.


3. Optimistični su

Većina Ovnova zna kako uspješno balansirati između ohrabrujućeg i pretjeranog optimizma. Ta njihova sposobnost uvelike pomaže kada prijatelju treba podrška i tračak nade u najgorim situacijama.


4. Odani su

Ovnovi nikada neće iznevjeriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su jako odani pa u njihovom društvu nikada nemojte ogovarati prijatelja, jer se to neće dobro završiti.

 

5. Iskreni su

Ovnovi nikada ne lažu, iz jednostavnog razloga – jer ne znaju kako! Jedino kada ne govore istinu jeste u situacijama u kojima ne mogu odbiti drugu osobu, jer znaju da bi je mogli povrijediti.


6. Neovisni su

Oni su potpuno neovisni i znaju brinuti o sebi. Gotovo nikada neće potražiti pomoć od vas, čak i u prijeko potrebnim situacijama.


7. Pouzdani su

Ovnovi podrazumijevaju da će se njihovi ljubavnici i prijatelji prema njima odnositi jednako kako se i oni ponašaju prema njima.


8. Velikodušni su prema drugima, ali škrti prema sebi

Ovnovi su pažljivi s novcem što ih čini dobrim štedišama. Bolje se osjećaju kada daju poklon, nego kada ga primaju. Ovnovi neće uopće razmišljati o novcu kada treba da ga potroše na svoje voljene, ali kada treba sebi nešto kupiti, dvaput će razmisliti.


9. Ambiciozni su

S obzirom na to da Ovnovi uvijek teže ka višem, njihov entuzijazam može postati zarazan. Oni uvijek idu naprijed i uvijek se moraju kretati.


10. Ovnovi su kombinacija gore navedenih osobina

Kada pomiješate sve ove osobine shvatit da je Ovan prijatelj za cijeli život.

Jednom kada vam se Ovan “uvuče pod kožu”, tamo će ostati zauvijek…

Ne propustite