TRAŽI SE HITNO TEST ZA TRUDNOĆU, NJEMU SVI PRILAZE I ČESTITAJU: Zadrugarka se obratila PRODUKCIJI! (VIDEO)

Show
TRAŽI SE HITNO TEST ZA TRUDNOĆU, NJEMU SVI PRILAZE I ČESTITAJU: Zadrugarka se obratila PRODUKCIJI! (VIDEO)
.

Prehodne noći je bilo svega, ali svakako nije bilo dosadno niti zadrugarima, a tek gledaocima. Naime, otkrivena je velika tajna jedne zadrugarke. U Igri istine Miljana Kulić pitala je Nadeždu Biljić da li je trudna. Njen odgovor ostavio je sve za stolom u šoku.

Naime, Miljana je obrazložila da joj se pjevačica povjerila kako joj ciklus kasni 11 dana i da je zbog toga posumnjala na trudnoću. Kulićeva je željela da pruži priliku Nadeždi da se javno obrati produkciji, s obzirom da joj je prijateljica.

nadezda

- To nema veze sa Banetom, ima veze sa momkom sa kojim sam bila prije rijalitija. Ja se iskreno nadam da je ovo poremećaj hormona. Moram da zamolim produkciju da mi pošalju test. Meni stvarno nije svejedno, jer mi nikad u životu nije kasnilo. Postala sam gadljiva na neku hranu, na prvu kafu, gade mi se neki mirisi. Apsolutno bih rodila dijete, nebitno da li je od Baneta ili od dečka spolja. Bila bih srećna da je to zaista tako. Nadam se da će da bude sve ok. Ako sam trudna, onda je otac moj bivši momak - završila je Nadežda

- To nema nikakve veze sa mnom. Ako treba radićemo i DNK - nadovezao se Bane Čolak kom su svi zadrugari prilazili i čestitali na prinovi.

Kako je izgledala cijela situacija, možete pogledati u videu koji je u prilogu:

Ne propustite