ZAUSTAVITE OPADANJE KOSE: Ovo je najbolje prirodno rješenje kako da vaša kosa ponovo bude gusta i zdrava

Praktična žena
 ZAUSTAVITE OPADANJE KOSE: Ovo je najbolje prirodno rješenje kako da vaša kosa ponovo bude gusta i zdrava
.

Kokosovo ulje ima brojne prednosti za zdravlje i ljepotu, a posebno za kosu. Dat ćemo vam neke od najboljih lijekova za kosu. Spriječiti gubitak kose


Kokosovo ulje sadrži hranljive tvari.

Također se bori protiv infekcije kože i smanjuje upalu. Sve što trebate učiniti je pomiješati 3 žlice kokosovog ulja sa 4 žlice ulja od kadulje i nanesite smjesu na kosu. Nakon 15 minuta isperite kosu toplom vodom. To sprječava gubitak kose i štiti našu kožu.

 

Brzi popravak oštećenja kose

Kokosovo ulje sprečava dalja oštećenja kose i ne smanjuje gubitak proteina.

 

Čini kosu glatkom

Nanesite kokosovo ulje 10 minuta prije pranja kose i vidjet ćete kako postaje svilenkasta i glatka.

 

Borac protiv peruti

Kokosovo ulje hidratizira kožu i bori se protiv perutu. Trebate pomiješati 3 žlice kokosovog ulja te 2 žlice ricinusovog ulja i nježno masirajte vlasište. Zatim ga ostavite 30 minuta i isperite ga hladnom vodom. Ubrzo ćete vidjeti razliku

 

Ubija uši

Kokosovo ulje hidratizira kožu, umjesto da je iritira. A ukoliko imate problema s ušima, utoliko ga nanesite na kosu i ostaviti ga za nekoliko dana. Rezultati su iznenađujući.

 

Sijede

Kokosovo ulje štiti kosu da posijedi. Naime, ovo ulje štiti bazu folikula i čini kosu zdravijom. Masirajte vlasište s kokosovim uljem i limunom svaki dan, i vidjet ćete rezultate.

 

Dodatni savjet

Dodajte kokos u svoj šampon i počnite prati kosu s njim. Uskoro ćete početi osjećati blagodati tog ulja, a vaša kosa će postati zdraviji.

Ne propustite