Victoria Beckham šokirala priznanjem: 'Iskreno, traperice inače uopće ne perem'

Praktična žena
Victoria Beckham šokirala priznanjem: 'Iskreno, traperice inače uopće ne perem'
.

Bivša članica Spice Girl, uspješna dizajnerica, modna ikona i supruga slavnog Davida Beckhama, modna je inspiracija mnogim djevojkama i ženama

Zgodna brineta njeguje minimalistički modni stil, a u posljednje vrijeme najradije nosi casual kombinacije u kojima prevladavaju traperice udobnijih krojeva i širih nogavica kakve su veliki hit među fashionisticama.

Dobar par traperica je temelj svakog trendi stajlinga, a zaljubljenice u modu ih obožavaju jer su praktične i idu gotovo uz sve: gležnjače, cipele na petu, tenisice…

harry

Radi se o komadu odjeće koji svi obožavamo, a pronaći model koji nam dobro stoji često nije lak zadatak,  pa ne čudi da mnoge trendseterice omiljene traperice brižljivo čuvaju i pažljivo održavaju.

Kad je u pitanju način i učestalost pranja traperica, tome se pristupa kao i pranju kose- svatko ima svoju teoriju: netko pere svaki dan, a drugi jednom u četiri ili pet dana.

Neki inzistiraju na čestom pranju traperica jer smatraju da jedino tako mogu biti temeljito čiste dok drugi pak pribjegavaju alternativnim rješenjima poput stavljanja traperica u zamrzivač.

A neki ih pak nikad ne peru! Iznenadit će vas da je među njima i Victoria Beckham koja je šokirala svoje obožavatelje.

U intervjuu za Elle, Vicky je izjavila kako svoje traperice jedino pere kad njezina djeca nešto proliju po njoj! I to samo na hladno pranje. 'Iskreno, traperice inače uopće ne perem. Samo ih objesim kako bi zadržale svoju formu'.

 

Ne propustite