KONAČNO MOŽETE BITI 100% SIGURNI DA STE ISKLJUČILI ŠTEDNJAK: Ovaj će vam trik uštedjeti bezbroj živaca

Praktična žena
KONAČNO MOŽETE BITI 100% SIGURNI DA STE ISKLJUČILI ŠTEDNJAK: Ovaj će vam trik uštedjeti bezbroj živaca
.

Kad shvatite koliko je jednostavan, više nećete razbijati glavu pitanjima jeste li napravili sve što je potrebno za sigurnost doma, ali ćete se gristi što se prije niste sjetili nečeg takvog

Kad odlazite od kuće na dulje vrijeme, sigurno i vi imate procedure kako biste se uvjerili da sve ostavljate u redu i da se ne može ništa loše dogoditi dok vas nema. Provjeravate jeste li zaključali vrata, isključujete štednjak, zatvarate bocu s plinom – i onda sve ispočetka pregledavate da biste bili sto posto sigurni kako vas po povratku neće dočekati samo goli temelj (jer će sve ostalo izgorjeti zbog vaše nepažnje).

Svejedno, dok ste kilometrima daleko, događa se da se probudite usred noći i razbijate glavu pitanjem jeste li sigurno isključili sve ringove na štednjaku,piše net.hr.

Taj strah definitvno nije rijetkost. Zapravo je prilično uobičajen. Srećom, postoji vrlo koristan trik s Lifehackera koji će vam uštedjeti mnogo živaca na putovanju, a vi ćete se konačno moći opustiti. Sve što trebate je fotografirati štednjak prije izlaska iz kuće. Tako ćete, kad vas uhvati panika, jednostavno otvoriti fotografiju na mobitelu i uvjeriti se da je sve pod kontrolom. I to ne vrijedi samo za štednjak.

Fotkajte kad zaključate vrata, isključite glačalo, klimu, grijanje, ugasite svijeću itd. Takva galerija fotografija umirit će vas koliko god daleko bili od svoga doma.

Ne propustite