OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ANNE WINTOUR: Evo zašto uvijek nosi sunčane naočale

Praktična žena
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ANNE WINTOUR: Evo zašto uvijek nosi sunčane naočale
.

Osim prepoznatljive bob frizure s ravno odrezanim šiškama i istog modela cipela kakve nosi 20-ak godina, Anna Wintour, slavna urednica Voguea, poznata je i po svojoj ljubavi prema sunčanim naočalima

Na nedavnom je Tjednu mode u Londonu, na kojem je prvi puta u revijama uživala i kraljica Elizabeta II, legendarna modna urednica sjedila tik do kraljice pri tome ne skidajući svoje sunčane naočale, što je, naravno, izazvalo žestoke rasprave na internetu. Mnogima je taj Annin potez jako smetao te su je optužili kako nimalo ne poštuje englesku kraljicu.

Wintour ni u jednom trenutku nije skinula svoj zaštitni znak - sunčane naočale - pa čak ni dok je ugodno čavrljala s vremešnom članicom kraljevske obitelji.

707960

Koliko obožava svoje sunčane naočale dokazuje i podatak da ih ni u uredima Voguea ne skida, a cijelu dodjelu Oscara 2015. odgledala je s njima na licu.

Ipak, mnoge je ovoga puta razljutila obzirom da je svoje omiljene sunčane naočale ipak skinula prilikom prošlogodišnjeg susreta s kraljicom Elizabetom II kad je od kraljice u Buckinghamskoj palači primila počasnu titulu dame za zasluge u modi i novinarstvu, piše Tportal.hr.

Anna Wintour i sunčane naočale neodvojiv su pojam, a u jednom je ranijem intervjuu objasnila zašto ih nikad ne skida.

'Sunčane naočale su vrlo korisne. Mogu biti na reviji i usprkos tome što mi je dosadno, to nitko neće primijetiti. One su vremenom postale poput mog štita', izjavila je u svom stilu poznata urednica koja je nadahnula Meryl Streep za ulogu u filmu 'Vrag nosi Pradu'.

Najmoćnija žene svijeta mode izgradila je prepoznatljiv stil u kojem prevladavaju haljine cvjetnog uzorka i omiljene 'Manolice', često ističe kako je bitno biti svoj i ne povoditi se za trendovima.

'Neka vaš stil bude originalan. Stvarajte svoj modni stil i nikad nemojte slijepo praiti trendove. Bitno je i da se dobro osjećate u tome što nosite', rekla je jednom prigodom Wintour.

 

Ne propustite