"Nikad nisam vidjela takvo nešto" RADA MANOJLOVIĆ PREŽIVJELA UŽAS, JOŠ NIJE DOŠLA SEBI

Show
"Nikad nisam vidjela takvo nešto" RADA MANOJLOVIĆ PREŽIVJELA UŽAS, JOŠ NIJE DOŠLA SEBI
.

Pjevačica Rada Manojlović nedavno je bila prinuđena da otkaže nastup u Cirihu i to zbog situacije koja je preplašila.

Naime, pjevačica je na nastup krenula iz Minhena i zbog toga se našla u centru stravičnog nevremena i snježne mećave koja je u subotu paralisala Njemačku. Radu je ovo potreslo, kroz glavu su joj prolazile razne teške stvari.

"Bilo je strašno! U svom životu nisam vidjela takav snijeg i toliko snažan vjetar koji je nosio sve pred sobom. Satima smo bili u kolima, prst pred okom nismo vidjeli. Plašila sam se da ćemo ostati bez goriva i da ćemo se smrznuti. Hvala Bogu pa sam se živa izvukla iz nevremena", rekla je Rada i dodala da je zbog nevremena otkazan let na relaciji Minhen - Cirih, zbog čega je iznajmila automobil kako bi došla na unapred zakazano druženje sa publikom. Međutim, nije joj se dalo.

rada
"U cijeloj Evropi vlada haos zbog vremenskih neprilika, mnogo letova je otkazano. I mene je na aerodromu u Njemačkoj zatekla ista situacija. Iznajmili smo auto i krenuli put Švajcarske, ali opet džaba. Snježna mećava nas je spriječila u tome. Prvi put u karijeri se zbog više sile nisam pojavila na nastupu. Osjećam se užasno. Izvinjavam se svima koji su u subotu došli u klub u Cirihu, kao i vlasnicima koji su pokušavali da nađu način da se iz zavijanog Minhena nekako izvučemo i stignemo na koncert. Ipak, priroda je bila jača od nas", zaključila je Manojlovićeva.


(Kurir)

Ne propustite